Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Wiesbaden

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wiesbaden

Wiesbaden, Saksa
21. elokuu — 28. elokuu
Sama palautus
Wiesbaden, Saksa
su 21/8
Keskipäivä
su 28/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Wiesbaden Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Wiesbaden, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Wiesbaden

Sunnycars haluaa varmistaa, että Wiesbaden alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Wiesbaden vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 3 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Frankfurt lentokenttä sijaitsevat Rhein-Main A/P,Terminal 2, Hugo-Eckener-Ring ja Rhein-Main A/P,Terminal 1.

Kaupungista Wiesbaden löytyy Sunnycars vuokraamolta 6 toimipistettä. Wiesbadener Str. 65 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Wiesbaden tekivät sen osoitteessa Wiesbadener Str. 65 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Hessen

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Hessen, kuten Frankfurt ja Kassel