Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Wiesbaden

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Wiesbaden

Wiesbaden, Saksa
6. joulukuu — 13. joulukuu
Wiesbaden, Saksa
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Wiesbaden Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Wiesbaden, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Wiesbaden

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Frankfurt lentokenttä?

Kyllä. 3 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Frankfurt lentokenttä sijaitsevat Rhein-Main Airport, Terminal 1, Rhein-Main A/P,Terminal 2 ja Hugo-Eckener-Ring.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Wiesbaden?

Kaupungista Wiesbaden löytyy Sunnycars vuokraamolta 3 toimipistettä. Mainzer Strasse 96 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 98 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Wiesbaden tekivät sen osoitteessa Mainzer Strasse 96 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Wiesbaden hinnat?

autoa Wiesbaden hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Wiesbaden?

28 toimijaa on valittavissa autoa Wiesbaden marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Wiesbaden?

Eri maissa, myös kohteessa Wiesbaden, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Wiesbaden?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Wiesbaden. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Wiesbaden

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.