Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Girona

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Girona

Girona, CT, Espanja
26. elokuu — 2. syyskuu
Sama palautus
Girona, CT, Espanja
pe 26/8
Keskipäivä
pe 2/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Girona Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Girona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Girona

Sunnycars haluaa varmistaa, että Girona alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Girona vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikka kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Carretera Aeroporto Girona - Costa Brava km 1.6.

Kaupungista Girona löytyy Sunnycars vuokraamolta 4 toimipistettä. Calle de Barcelona 33 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Girona tekivät sen osoitteessa Calle de Barcelona 33 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Katalonia

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Katalonia, kuten Barcelona ja Tarragona