Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Girona

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Girona

Girona, CT, Espanja
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Girona, CT, Espanja
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Girona Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Girona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Girona

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikka kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Carretera Aeroporto Girona - Costa Brava km 1.6.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Girona?

Kaupungista Girona löytyy Sunnycars vuokraamolta 4 toimipistettä. Placa Espania on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 75 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Girona tekivät sen osoitteessa Placa Espania sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Girona hinnat?

autoa Girona hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Girona?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Girona osiossa on 31 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Girona?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Girona. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Girona?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Girona, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Katalonia

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Katalonia, kuten Sunnycars in Barcelona ja Sunnycars in Tarragona

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Girona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.