Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Darmstadt

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Darmstadt

Darmstadt, Saksa
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Darmstadt, Saksa
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Darmstadt Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Darmstadt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Darmstadt

Sunnycars haluaa varmistaa, että Darmstadt alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Darmstadt vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Frankfurt lentokenttä löytyy 3 toimipaikkaa . äiden 3 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Rhein-Main A/P,Terminal 2, Hugo-Eckener-Ring ja Rhein-Main A/P,Terminal 1.

Kaupungista Darmstadt löytyy Sunnycars vuokraamolta 7 toimipistettä. Otto-Röhm-Str. 82 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Darmstadt tekivät sen osoitteessa Otto-Röhm-Str. 82 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Hessen

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Hessen, kuten Frankfurt, Wiesbaden ja Kassel