Sixt autonvuokraukset kaupungista San Francisco

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Francisco

San Francisco, CA, Yhdysvallat
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
San Francisco, CA, Yhdysvallat
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

32 € - 139 €

Kaikki autotyypit

40 € - 99 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt San Francisco, Kalifornia on joulukuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt San Francisco on joulukuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt San Francisco, Kalifornia on marraskuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 65 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt San Francisco on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt San Francisco, Kalifornia on joulukuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt San Francisco on joulukuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt San Francisco, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 55 € per päivä keskimäärin. 55 € per päivä on 15 % alhaisempi kuin 64 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt San Francisco on elokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


San Francisco Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista San Francisco, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

7,7
Hyvä
1 arvostelu6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,5

Value

7,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa San Francisco

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
780 N McDonnell Rd.

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa San Francisco pitävät enemmän Avoauto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Avoauto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 86 €/päivä ja 47 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.


Sixt vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Sixt vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Kalifornia

Sixt autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa San Francisco

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen San Francisco autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.