Sixt autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 83 €

Kaikki autotyypit

21 € - 169 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Rooma, Lazio on joulukuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 57 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Rooma on joulukuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Rooma, Lazio on lokakuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Rooma on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rooma Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,2

Value

6,4

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Kuukauden huhtikuu aikana voit olettaa maksavasi 77 € per päivä Sixt vuokra-autosta kaupungissa Rooma. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Sixt vuokra-autolle kaupungissa Rooma on 75 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Sixt autonvuokraus kaupungissa Rooma maksaa keskimäärin 536 € kuukauden huhtikuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Kentältä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Sala Autonoleggi.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.