Sixt autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

14 € - 106 €

Kaikki autotyypit

17 € - 154 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 14 € per päivä keskimäärin. 14 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Milano on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 73 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Milano on joulukuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 70 € per päivä keskimäärin. 70 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 117 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Milano on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 16 € per päivä keskimäärin. 16 € per päivä on 77 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Milano on tammikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 75 % alhaisempi kuin 108 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Milano on syyskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

74 €/pvä

22 kesä - 16 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

84 €/pvä

22 kesä - 16 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

89 €/pvä

22 kesä - 16 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Sixt haluaa varmistaa, että Milano alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Milano vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

62 € per päivä Milano on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden kesäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 120 € päivä päivä kesäkuu aikana tai 837 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen kesäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sixt kentällä Milano Linate lentokenttä (Viale Enrico Forlanini).

Luksus vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Sixt tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon Sixt Luksus autot maksavat keskimäärin 99 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 68 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

Kaupungista Milano löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Terminal 1, Milano sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 34 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Milano noutivat kulkuneuvon osoitteessa Terminal 1 sijaitsevasta toimipisteestä.