Sixt autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

16 € - 371 €

Kaikki autotyypit

45 € - 220 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 16 € per päivä keskimäärin. 16 € per päivä on 82 % alhaisempi kuin 91 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Milano on tammikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on maaliskuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 124 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Milano on maaliskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 88 € per päivä keskimäärin. 88 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 149 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Milano on helmikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 17 € per päivä keskimäärin. 17 € per päivä on 87 % alhaisempi kuin 131 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Milano on marraskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Milano, Lombardy on toukokuu hintojen ollessa 71 € per päivä keskimäärin. 71 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 127 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Milano on toukokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Milano Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,3

Value

8,1

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Milano lokakuu aikana?

30 € per päivä Milano on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden lokakuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 92 € päivä päivä lokakuu aikana tai 645 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen lokakuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sixt kentällä Milano Linate lentokenttä (Viale Enrico Forlanini).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Suuri vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Sixt tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Sixt Suuri autot maksavat keskimäärin 178 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 112 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano?

Pienikokoinen on halvin Sixt vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Milano. Pienikokoinen vuokraus vuokraamolta Sixt maksaa keskimäärin 36 €/pvä (14 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 8 % käyttäjistämme valitsi Pienikokoinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Milano.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Kaupungista Milano löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Terminal 1, Milano sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 37 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Milano noutivat kulkuneuvon osoitteessa Terminal 1 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.