Sixt autonvuokraukset kaupungista Miami

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Miami

Miami, FL, Yhdysvallat
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Miami, FL, Yhdysvallat
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Miami, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

27 € - 63 €

Kaikki autotyypit

31 € - 102 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on syyskuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 37 % alhaisempi kuin 43 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Miami on syyskuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on heinäkuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 56 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Miami on heinäkuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on syyskuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Miami on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on heinäkuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 65 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Miami on heinäkuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on helmikuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Miami on helmikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on maaliskuu hintojen ollessa 57 € per päivä keskimäärin. 57 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Miami on maaliskuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Miami Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Miami, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,2

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Miami

36 € per päivä Miami on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden huhtikuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 68 € päivä päivä huhtikuu aikana tai 474 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen huhtikuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Miami lentokenttä:
3900 NW 25th Street #414.


Sixt vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Sixt vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Orlando ja Fort Lauderdale

Sixt autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.