Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sixt autonvuokraukset kaupungista Miami

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Miami

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Sixt vuokra-autotarjoukset Miami, Florida

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

36 € - 88 €

Kaikki autotyypit

45 € - 78 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on marraskuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 54 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Miami on marraskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on lokakuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 57 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Miami on lokakuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on heinäkuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Miami on heinäkuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Miami, Florida on tammikuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Miami. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Miami on tammikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Miami Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Miami, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,2

Value

6,9

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Miami

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Miami kesäkuu aikana?

29 € per päivä Miami on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden kesäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 31 € päivä päivä kesäkuu aikana tai 219 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen kesäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Miami lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Miami lentokenttä:
3900 NW 25th Street #414.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Miami kuukauden kesäkuu aikana?

Vuokraamon Sixt suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami kuukauden kesäkuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 31 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 29 € per päivä.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami?

Keskikokoinen on halvin Sixt vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Miami. Keskikokoinen vuokraus vuokraamolta Sixt maksaa keskimäärin 31 €/pvä (8 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % käyttäjistämme valitsi Keskikokoinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Miami.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Miami?

Kaupungista Miami löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa 3900 NW 25th Street #414, Miami sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Miami noutivat kulkuneuvon osoitteessa 3900 NW 25th Street #414 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Miami hinnat?

autoa Miami hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Miami?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Miami osiossa on 234 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Miami?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Miami. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Miami?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Miami. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Miami

Suositut vuokra-autotyypit Miamissa