Sixt autonvuokraukset kaupungista Lissabon

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lissabon

Lissabon, Portugali
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

13 € - 190 €

Kaikki autotyypit

15 € - 193 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on marraskuu hintojen ollessa 13 € per päivä keskimäärin. 13 € per päivä on 75 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Lissabon on marraskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on lokakuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Lissabon on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on helmikuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 78 % alhaisempi kuin 69 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Lissabon on helmikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Lissabon Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Lissabon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,5

Value

7,4

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Lissabon

23 € per päivä (tai 164 € per viikko) on keskimääräinen Sixt vuokra-auton hinta kaupungissa Lissabon heinäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden heinäkuu aikana Sixt vuokra-autolle on 20 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Sixt minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Lissabon Portela lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Alameda das Com. Portuguesas.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Lissabon

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Lissabon autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.