Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sixt autonvuokraukset kaupungista Lissabon

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lissabon

Kuljettajan ikä: 26-65
to 20/6
to 27/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Sixt vuokra-autotarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

7 € - 42 €

Kaikki autotyypit

18 € - 82 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on helmikuu hintojen ollessa 7 € per päivä keskimäärin. 7 € per päivä on 72 % alhaisempi kuin 25 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Lissabon on helmikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on marraskuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 57 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Lissabon on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on kesäkuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Lissabon on kesäkuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on helmikuu hintojen ollessa 7 € per päivä keskimäärin. 7 € per päivä on 76 % alhaisempi kuin 29 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Lissabon on helmikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Lissabon Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Lissabon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,7

Value

7,5

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Lissabon

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Lissabon heinäkuu aikana?

48 € per päivä (tai 338 € per viikko) on keskimääräinen Sixt vuokra-auton hinta kaupungissa Lissabon heinäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden heinäkuu aikana Sixt vuokra-autolle on 16 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Sixt minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Lissabon Portela lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Lissabon Portela lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Alameda das Com. Portuguesas.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Lissabon kuukauden heinäkuu aikana?

Tietojemme mukaan Farmari ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Lissabon vierailun yhteydessä heinäkuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin heinäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Farmari ajoneuvoille 68 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 48 €/päivä edellisen heinäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Lissabon?

Keskimääräiseen hintaan 23 € per päivä Maasturi vuokraus vuokraamolta Sixt kaupungissa Lissabon on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 20 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Lissabon vuokraamolta Sixt varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Maasturi säästääkseen rahaa. 23 € per päivä Maasturi autosta on myös 23 % halvempaa kuin kalleimman Sixt auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lissabon?

Sixt toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Lissabon. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Lissabon sijaitsee osoitteessa Alameda das Com. Portuguesas. Viimeisten 12 kuukauden aikana 77 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Lissabon vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Alameda das Com. Portuguesas sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lissabon hinnat?

autoa Lissabon hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lissabon?

kesäkuuta 2024 alkaen 204 toimijaa on valittavissa autoa Lissabon osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lissabon?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Lissabon. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lissabon?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Lissabon. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lissabon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 20/6
Keskipäivä
to 27/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Lissabon

Suositut vuokra-autotyypit Lissabonissa