Sixt autonvuokraukset kaupungista Lissabon

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lissabon

Lissabon, Portugali
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

15 € - 100 €

Kaikki autotyypit

16 € - 88 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on tammikuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Lissabon on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on tammikuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Lissabon on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Lissabon, Lissabonin piiri on tammikuu hintojen ollessa 14 € per päivä keskimäärin. 14 € per päivä on 71 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Lissabon on tammikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Lissabon Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Lissabon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,8

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Lissabon

Sixt haluaa varmistaa, että Lissabon alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Lissabon vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

92 € per päivä (tai 641 € per viikko) on keskimääräinen Sixt vuokra-auton hinta kaupungissa Lissabon kesäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden kesäkuu aikana Sixt vuokra-autolle on 52 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Sixt minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Lissabon Portela lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Alameda das Com. Portuguesas.

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Lissabon vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 100 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 52 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Sixt toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Lissabon. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Lissabon sijaitsee osoitteessa Alameda das Com. Portuguesas. Viimeisten 12 kuukauden aikana 74 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Lissabon vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Alameda das Com. Portuguesas sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Lissabon

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Lissabon autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia