Sixt autonvuokraukset kaupungista Bryssel

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bryssel

Bryssel, Belgia
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Bryssel, Bryssel

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

43 € - 146 €

Kaikki autotyypit

46 € - 138 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Bryssel, Bryssel on syyskuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 78 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Bryssel. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Bryssel on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Bryssel Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Bryssel, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,6

Value

7,5

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Bryssel

Sixt haluaa varmistaa, että Bryssel alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Bryssel vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Bryssel Bruxelles-National lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Arrival Hall.

Vuokraamon Sixt suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bryssel kuukauden kesäkuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 69 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 62 € per päivä.

Vuokraamolla Sixt on 4 toimipistettä kaupungissa Bryssel. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Bryssel sijaitsee osoitteessa Arrival Hall. 72 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Bryssel teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.