Sixt autonvuokraukset kaupungista Bryssel

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bryssel

Bryssel, Belgia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Bryssel, Bryssel

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

27 € - 109 €

Kaikki autotyypit

45 € - 132 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Bryssel, Bryssel on maaliskuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 69 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Bryssel. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Bryssel on maaliskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Bryssel, Bryssel on syyskuu hintojen ollessa 52 € per päivä keskimäärin. 52 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 93 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Bryssel. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Bryssel on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Bryssel, Bryssel on syyskuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 98 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Bryssel. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Bryssel on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Bryssel Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Bryssel, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,9

Value

5,8

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Bryssel

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Bryssel Bruxelles-National lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Arrival Hall.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Bryssel kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Sixt suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bryssel kuukauden lokakuu aikana ovat: Avoauto. Voit olettaa maksavasi noin 95 € per päivä Avoauto vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 75 € per päivä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bryssel hinnat?

autoa Bryssel hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bryssel?

45 toimijaa on valittavissa autoa Bryssel syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bryssel?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bryssel. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bryssel?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bryssel. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Bryssel

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Bryssel autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bryssel

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.