Sixt autonvuokraukset kaupungista Amsterdam

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Amsterdam

Amsterdam, Hollanti
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Amsterdam, Hollanti
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Amsterdam, Pohjois-Hollanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

56 € - 208 €

Kaikki autotyypit

62 € - 300 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Amsterdam, Pohjois-Hollanti on syyskuu hintojen ollessa 56 € per päivä keskimäärin. 56 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 106 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Amsterdam on syyskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Amsterdam, Pohjois-Hollanti on syyskuu hintojen ollessa 79 € per päivä keskimäärin. 79 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 210 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Amsterdam on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Amsterdam, Pohjois-Hollanti on tammikuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 115 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Amsterdam on tammikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Amsterdam Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Amsterdam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,4

Value

5,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Amsterdam

Sixt haluaa varmistaa, että Amsterdam alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Amsterdam vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

62 € per päivä Amsterdam on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden syyskuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 80 € päivä päivä syyskuu aikana tai 558 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen syyskuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Amsterdam Schiphol lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Schiphol Plaza Aankomstpass.22.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Amsterdam pitävät enemmän Standardi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Standardi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 75 €/päivä ja 62 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräisellä 75 €/päivä hinnallaan Standardi on on halvin Sixt vuokra-autotyyppi kaupungissa Amsterdam (23 % halvempi kuin kallein Sixt vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 17 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Sixt auton vieraillessaan kaupungissa Amsterdam valitsivat Standardi säästääkseen rahaa. Muista, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Sixt toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Amsterdam. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Amsterdam sijaitsee osoitteessa Schiphol Plaza Aankomstpass.22. Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Amsterdam vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Schiphol Plaza Aankomstpass.22 sijaitsevasta toimipisteestä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Hollanti sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Amsterdam

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Amsterdam autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia