Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sixt autonvuokraukset kaupungista Amsterdam

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Amsterdam

Amsterdam, Hollanti
12. maaliskuu — 19. maaliskuu
Amsterdam, Hollanti
ti 12/3
Keskipäivä
ti 19/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Sixt vuokra-autotarjoukset Amsterdam, Pohjois-Hollanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

42 € - 141 €

Kaikki autotyypit

44 € - 190 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Amsterdam, Pohjois-Hollanti on heinäkuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Amsterdam on heinäkuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Amsterdam, Pohjois-Hollanti on heinäkuu hintojen ollessa 80 € per päivä keskimäärin. 80 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 132 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Amsterdam on heinäkuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Amsterdam, Pohjois-Hollanti on huhtikuu hintojen ollessa 71 € per päivä keskimäärin. 71 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 129 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Amsterdam. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Amsterdam on huhtikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Amsterdam Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Amsterdam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,5

Value

6,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Amsterdam

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Amsterdam huhtikuu aikana?

141 € per päivä Amsterdam on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden huhtikuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 224 € päivä päivä huhtikuu aikana tai 1569 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen huhtikuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Amsterdam Schiphol lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Amsterdam Schiphol lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Schiphol Plaza Aankomstpass.22.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Amsterdam kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Amsterdam pitävät enemmän Avoauto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Avoauto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 74 €/päivä ja 68 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Amsterdam?

Sixt toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Amsterdam. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Amsterdam sijaitsee osoitteessa Nassaukade 345-346. Viimeisten 12 kuukauden aikana 53 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Amsterdam vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Nassaukade 345-346 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Amsterdam hinnat?

autoa Amsterdam hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Amsterdam?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Amsterdam osiossa on 81 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Amsterdam?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Amsterdam. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Amsterdam?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Amsterdam, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Amsterdam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Amsterdam

Suositut vuokra-autotyypit Amsterdamissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Amsterdamissa
ti 12/3
Keskipäivä
ti 19/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.