Sixt autonvuokraukset kaupungista Rotterdam

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rotterdam

Rotterdam, Hollanti
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Rotterdam, Hollanti
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Rotterdam Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Rotterdam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

6,9

Value

7,9

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Rotterdam

Sixt haluaa varmistaa, että Rotterdam alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Rotterdam vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Sixt vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Rotterdam keskimäärin 291 € per päivä kuukauden syyskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 152 € per päivä vuokraamolta Sixt tänä vuodenaikana kaupungissa Rotterdam. 2040 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Sixt autonvuokrauksen hinta kuukaudensyyskuu aikana kaupungissa Rotterdam.

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä:
Airportplein 4.

Keskimääräisen hinnan ollessa 152 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Rotterdam syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Rotterdam niinkin alhaiseen hintaan kuin 152 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Weena 4 on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Rotterdam löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 53 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Weena 4 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Hollanti sisällä