Sixt autonvuokraukset kaupungista Rotterdam

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rotterdam

Rotterdam, Hollanti
2. joulukuu — 9. joulukuu
Rotterdam, Hollanti
la 2/12
Keskipäivä
la 9/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Rotterdam Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Rotterdam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,1

Value

6,7

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Rotterdam

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Rotterdam joulukuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Sixt vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Rotterdam keskimäärin 275 € per päivä kuukauden joulukuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 143 € per päivä vuokraamolta Sixt tänä vuodenaikana kaupungissa Rotterdam. 1927 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Sixt autonvuokrauksen hinta kuukaudenjoulukuu aikana kaupungissa Rotterdam.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä:
Airportplein 4.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Rotterdam kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 143 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Rotterdam joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Rotterdam niinkin alhaiseen hintaan kuin 143 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rotterdam?

Weena 4 on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Rotterdam löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Weena 4 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rotterdam hinnat?

autoa Rotterdam hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rotterdam?

marraskuuta 2023 alkaen 52 toimijaa on valittavissa autoa Rotterdam osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rotterdam?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rotterdam. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rotterdam?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Rotterdam. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rotterdam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.