Pandora Car Hire autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Pandora Car Hire vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pandora Car Hire vuokra-autotarjoukset Istanbul, Istanbuln maakunta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

12 € - 27 €

Kaikki autotyypit

13 € - 64 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Pandora Car Hire Istanbul, Istanbuln maakunta on helmikuu hintojen ollessa 12 € per päivä keskimäärin. 12 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 18 € kuin keskimääräinen vuosihinta Pandora Car Hire Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Istanbul. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Pandora Car Hire Istanbul on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Pandora Car Hire tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Istanbul Pandora Car Hire toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Pandora Car Hire vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Pandora Car Hire

4 sijaintia

Tietoja Pandora Car Hire autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Pandora Car Hire, kun vierailet kaupungissa Istanbul kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Pandora Car Hire autoja kaupungissa Istanbul pitävät enemmän Tila-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Tila-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 92 €/päivä ja 92 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Pandora Car Hire autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Istanbul?

Kaupungista Istanbul löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Pandora Car Hire omistaa. Osoitteessa Istanbul Sabiha Gokcen Airport, Istanbul sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Pandora Car Hire auton kaupungissa Istanbul noutivat kulkuneuvon osoitteessa Istanbul Sabiha Gokcen Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul hinnat?

autoa Istanbul hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul?

482 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Istanbul. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Pandora Car Hire? Vertaile muiden suosittujen Istanbul autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.