National autonvuokraukset kaupungista Doha

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Doha

Doha, Qatar
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Doha, Qatar
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Doha National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Doha, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Doha

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien National vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Doha asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, National on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla National on 1 toimipaikka kentällä Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
Rental Lounge Vertical Circle.

National tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Doha (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan National vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon National puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Doha löytyy National vuokraamolta 5 toimipistettä. Rental Lounge Vertical Circle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton kaupungista Doha tekivät sen osoitteessa Rental Lounge Vertical Circle sijaitsevassa toimipisteessä.