Leasys Rent autonvuokraukset kaupungista Torino

Etsi ja vertaa hyviä Leasys Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Torino

Torino, Torino, Italia
5. joulukuu — 12. joulukuu
Torino, Torino, Italia
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Torino Leasys Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Leasys Rent vuokra-autojen sijainneista Torino, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Leasys Rent

8 sijaintia

Tietoja Leasys Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Torino

Onko vuokraamolla Leasys Rent toimipistettä kentällä Citta Di Torino lentokenttä?

Vuokraamolla Leasys Rent on 1 toimipaikkakentällä Citta Di Torino lentokenttä. Vuokraamo Leasys Rent löytyy osoitteesta Torino airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Leasys Rent, kun vierailet kaupungissa Torino kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 68 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Leasys Rent kaupungissa Torino joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Leasys Rent autonvuokraustarjouksia kaupungissa Torino niinkin alhaiseen hintaan kuin 68 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Kuinka monta Leasys Rent autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Torino?

Vuokraamolla Leasys Rent on 8 toimipistettä kaupungissa Torino. Käyttäjiemme mukaan suosituin Leasys Rent toimipiste kaupungissa Torino sijaitsee osoitteessa Torino airport. 67 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Leasys Rent auton kaupungissa Torino teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Torino hinnat?

autoa Torino hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Torino?

marraskuuta 2023 alkaen 119 toimijaa on valittavissa autoa Torino osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Torino?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Torino. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Torino?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Torino. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Torino

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.