Leasys Rent autonvuokraukset kaupungista Torino

Etsi ja vertaa hyviä Leasys Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Torino

Torino, Torino, Italia
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Torino, Torino, Italia
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Torino Leasys Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Leasys Rent vuokra-autojen sijainneista Torino, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Leasys Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Torino

Leasys Rent haluaa varmistaa, että Torino alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Leasys Rent on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Torino vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Leasys Rent on 1 toimipaikkakentällä Citta Di Torino lentokenttä. Vuokraamo Leasys Rent löytyy osoitteesta Torino airport.

Keskimääräisen hinnan ollessa 61 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Leasys Rent kaupungissa Torino syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Leasys Rent autonvuokraustarjouksia kaupungissa Torino niinkin alhaiseen hintaan kuin 61 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Leasys Rent on 7 toimipistettä kaupungissa Torino. Käyttäjiemme mukaan suosituin Leasys Rent toimipiste kaupungissa Torino sijaitsee osoitteessa Torino airport. 71 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Leasys Rent auton kaupungissa Torino teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Leasys Rent autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Leasys Rent vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano, Rooma, sekä Firenze