LOCAUTO autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä LOCAUTO vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

LOCAUTO vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

11 € - 136 €

Kaikki autotyypit

11 € - 224 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta LOCAUTO Rooma, Lazio on joulukuu hintojen ollessa 11 € per päivä keskimäärin. 11 € per päivä on 83 % alhaisempi kuin 64 € kuin keskimääräinen vuosihinta LOCAUTO Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto LOCAUTO Rooma on joulukuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo LOCAUTO tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rooma LOCAUTO toimipaikat

Alla on tietoja kaikista LOCAUTO vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

LOCAUTO

8 sijaintia

Tietoja LOCAUTO autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta LOCAUTO löytyy kentältä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä sijaitsevat c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Standardi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon LOCAUTO tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Rooma kuukauden huhtikuu aikana. Vuokraamon LOCAUTO Standardi autot maksavat keskimäärin 40 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 39 € päivä päivä kuukauden huhtikuu aikana.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.