Hotellit Kolumbiassa

Etsi hotellitarjoukset 14418 Kolumbiassa

Kolumbia
31. tammikuu — 1. helmikuu2
ke 1/2
su 5/2

Suositut Kolumbia hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Kolumbia
Hinta
€13
€84
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Kolumbia

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Kolumbia

Hinta

17 € - 92 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA KOLUMBIABucaramanga64 % halvempiHotellit kohteessa Bucaramanga ovat halvimpia alueella Kolumbia hinnan ollessa keskimäärin vain 17 € per yö
ALUEEN KOLUMBIA KALLEIN KAUPUNKISan Andrés49 % kalliimpiKolumbia kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta San Andrés, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 92 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: KOLUMBIAMedellín69 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Medellín kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Kolumbia

Tekemistä naapurustossa Kolumbia


Hotellit suosituissa kaupungeissa Kolumbia alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Kolumbia alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Kolumbia

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Kolumbia
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
74 %odotettu hintojen lasku
46 %odotettu hinnannousu

Hinta

17 € - 113 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
116 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
42 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Kolumbia hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Kolumbia

Halvin hotellihinta

20 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Hotel Caribe by Faranda Grand, a member of Radisso

Hotellit lähellä lentokenttää

3787
Halvin hinta huoneelle Kolumbiassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 20 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Hotel Colombians Suite International, 3-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Hotel Caribe by Faranda Grand, a member of Radisso, suosituimmasta viiden tähden hotellista Kolumbiassa(8,2/10 luokitus - perustuu 1 345 arvosteluun).
Kolumbiassa löytyy 3 787 hotellia lähellä Bogotá El Dorado. Habitación cerca al Aeropuerto on lähin 1,0 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Kolumbia

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Kolumbia

Kolumbia sijaitsee Karibianmeren ja Tyynenmeren välissä ja maassa on vuoristoa, alankoa, rannikkoa ja kaakkoisosassa lähes asumatonta Amazonin sademetsää. Kannattaa harkita vierailua useaan kaupunkiin lentäen, sillä välimatkat ovat pitkät. Majoittuminen on edullista, mutta varaa hotellit Kolumbiassa momondon kautta etukäteen, jotta voit olla varma majoituksesta kohteissa. Suurimmissa kaupungeissa on lentokentät ja niistä voi tehdä bussilla matkoja lähialueille. Jos haluat nähdä Andien vuoristoalueen, valitse kohteeksi Kolumbian pääkaupunki Bogotá tai sitä hieman pienempi ja eloisa Medellín. Molemmissa suurkaupungeissa on hyvä ja edullinen julkinen bussiliikenne ja Medellínissä myös metro. Jos haluat rantalomalle helteeseen, valitse kohteeksi Kolumbian suosituimpiin lukeutuva kaupunki Cartagena de Indias, jossa myös Karibian risteilijät pysähtyvät. Kahden rannan tuntumassa sijaitsee hinta-laatusuhteeltaan hyviä hotelleja, esimerkiksi Hotel Almirante Cartagena Colombia, josta käsin voi tutustua kaupunkiin myös kävellen. Toinen vilkas satamakaupunki Barranquilla sijaitsee myös Karibianmeren rannalla ja on tunnettu festivaaleistaan sekä iloisesta karibialaisesta tunnelmasta. Vielä enemmän Karibianmerta koet San Andrésin saarilla, jotka kuuluvat Kolumbialle ja sijaitsevat muutamia satoja kilometrejämantereesta pohjoiseen. Chocón alue taas on Tyynen valtameren puolella luonnonläheistä seutua, jossa on neljä kansallispuistoa ja rauhallisia luonnonrantoja. Tutustu vaikkapa Quibdoon Atrato-joen rannalla, jokea pitkin voit tehdä venematkoja lähialueen rauhallisiin pikkukyliin maistelemaan alueella herkullisiksi tunnettuja kalaruokia.

Kolumbian kansallis- ja luonnonpuistot ovat näkemisen arvoisia. Karibianmeren puolella Kolumbian pohjoisrannikolta löytyy Santa Martan kaupunki, jossa on kävelyetäisyydellä Tayronan historiallinen kaupunkialue sekä lähellä samanniminen luonnonpuisto. Alue on erityisen suosittu rantakohde ja siellä on maukas karibialainen ruokakulttuuri. Kokeile Santa Martassa hotellia aivan rannan tuntumassa, esimerkiksi Apartamento Palanoa 207 El Dorado on rantalomalaisten suosikkeja. Pääkaupunki Bogotán vierestä löytyy myös kansallispuisto Parque Nacional Natural Chingaza, ja Bogotásta länteen lentämällä löytyy pienempi kaupunki Ibagué, jossa on helposti saavutettava ja laaja kasvitieteellinen puisto Jardín Botánico San Jorge. Puistossa on esillä satoja kasvilajeja. Ibaguéssa on paljon korkeuseroja ja parhaat näkymät koko kaupungin yli saa Parque Museo La Martinica -puistosta. Tutustu myös La Polan kaupunginosassa Toliman taidemuseoon ja katedraaliin, joiden lähellä voit majoittua kävelyetäisyydellä vaikkapa paikallisen viiden tähden luokituksen saaneessa Casa Morales Hotel Internacional y Centro de Convenciones -hotellissa. Bogotán pohjoispuolella tunnin junamatkan päässä sijaitsee kahvinviljelyalue La Palma y el Tucán, johon järjestetään suosittuja päivän kestäviä tutustumiskierroksia kahvinmaisteluineen. Unohtumattomimpiin luontokokemuksiin Kolumbiassa lukeutuu myös ryhävalaiden katselu Bahia Solanon kaupungissa Tyynenmeren rannalla, jossa valaita voi nähdä joka vuosi heinäkuusta lokakuuhun.

Yöelämästä kiinnostuneiden kannattaa ottaa suunnaksi Kolumbian toiseksi suurin kaupunki Medellín. Kaupunki on tunnettu reggaetonista, rapista ja yökerhoista. Yökerhot ovat enemmän tanssiklubeja kuin perinteisiä baareja, ja niissä on siksi vain vähän istumapaikkoja. Yöelämää löydät ympäri kaupunkia, mutta vilkkain alue on El Poblado, jossa voit majoittua keskeisellä paikalla hotellissa Hotel Poblado Plazassa. Toinen suosittu kaupunkikohde juhlimiseen on Cali, joka tunnetaan salsasta. Juhlia järjestetään ympäri kaupunkia ja ihmiset tanssivat kaduilla sekä tanssiklubeilla. Erityisen suosittu kaupunginosa on Juanchito, jossa on paljon tanssipaikkoja. Kaupungissa on myös hyvät mahdollisuudet opetella salsaa tanssikouluissa ennen suuntaamista spontaaneihin katujuhliin. Satamakaupunki Barranquilla on suosittu turistikohde ja tunnettu karnevaalitunnelmasta sekä karibialaisvaikutteisesta katuruoasta. Jos viivyt kaupungissa pitempään, saat paikallisuuden tuntua majoittumalla omaan lomahuoneistoon, esimerkiksi Quillahost Thematic Apartmentiin.

Suositussa Cartagena de Indiasissa kaupungin laaja keskusta-alue on UNESCON:n maailmanperintökohde ja se on arkkitehtuuriltaan erittäin hyvin ylläpidetty ja viihtyisä osa vilkasta kaupunkia. Kolumbian pääkaupunki Bogotássa on myös historiallinen vanha kaupunkikeskusta La Candelaria, joka yhdistyy moderniin suurkaupunkiin pilvenpiirtäjineen. Edulliset hotellit Bogotássa löytyvät etukäteen varaamalla.Varaa yöpyminen esimerkiksi La Candelarian alueelta sisustukseltaan erottuvasta hotellista nimeltä Selina La Candelaria Bogotá. Bogotássa kannattaa tutustua koloniaaliseen arkkitehtuuriin, The Malika Interactive Centeriin, Kultamuseoon sekä kolumbialaiseen taiteeseen Museum of Modern Art of Bogotássa. Myös Medellín on kaupunki, joka on tunnettu värikkäästä katutaiteesta. Siellä taidetta on lähes jokaisessa kadunkulmassa, jopa talojen parvekkeet on maalattu iloisen värisiksi. Erityisesti Medellínissä kannattaa nähdä Commune 13 kaupunginosan taidekeskittymä, jotta pääset jyvälle mistä kolumbialaisessa katutaiteessa on kyse. Ibaguén kaupunki on musiikin ystäville hyvä kohde, sillä se on tunnettu Kolumbian musiikin pääkaupunkina Toliman konservatorion ylläpitämän musiikkiperinteen vuoksi.

Keskimäärin vain 13 € per yö, elokuu on halvin kuukausi yöpyä hotellissa kohteessa Kolumbia ja kallein on tammikuu.

Kolumbia on täynnä mukavia kaupunkeja, mutta suosituin turistikohde on Bogotá.

Yökohtaisella hinnalla 77 € San Andrés on kallein kaupunki kohteessa Kolumbia hotellihuoneen varaamiselle. Keskimääräinen hinta 77 € on noin 102 % enemmän kuin maan keskiarvo hotellihuoneelle.

Halvin kaupunki yöpyä kohteessa Kolumbia on Medellín. Keskimääräinen hinta per yö on 10 € ja yöpyminen kaupungissa Medellín on noin 69 % halvempi kuin muissa kaupungeissa kohteessa Kolumbia.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Kolumbia

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Kolumbia
Decameron Baru

Decameron Baru

Baru Kilometro 7 Sector Portonaito, Barú, Colombia

7,4
265 €
Hotel Brisas Del Mar San Antero

Hotel Brisas Del Mar San Antero

Calle 13 - 174 Playa Blanca, San Antero, Colombia

7,9
23 €

Zahira Hotel Melgar

1591 Calle 7 Hotel, Melgar, Colombia

8,8
30 €
New Studio Apartment for Two

New Studio Apartment for Two

Medellín, Kolumbia

9,1
19 €

Hotel Finca Londres

Finca Londres Vereda Alto de Pajas, El Naranjal, Villeta, Colombia

8,6
23 €
Hotel Suite Center Pereira

Hotel Suite Center Pereira

Cl. 16 #7-56, Pereira, Colombia

8,2
12 €

Apartamento Ana

Santa Marta, Kolumbia

9,6
30 €
Hospedaje Villa Monica

Hospedaje Villa Monica

Cra 9 No 10 44,48,52, Villa de Leyva, Colombia

38 €
York Luxury Suites Medellín

York Luxury Suites Medellín

Carrera 43a 17Sur 63, Medellín, Colombia

9,1
98 €
Hotel Kevin's

Hotel Kevin's

Carrera 3 No. 20 - 85 Corner, Tolú, Colombia

8,1
10 €

Hotel Girasol Santa Rosa

Calle 8 8-66, Santa Rosa de Cabal, Colombia

8,0
14 €

Hotel campestre cordillera de los andes

Vereda el Roble Bajo, Vereda el Roble Bajo, Villa de Leyva, Colombia

9,1
26 €
Ayenda 1136 Mh

Ayenda 1136 Mh

Carrera 8 N 28-51, Pereira, Colombia

8,1
20 €
Hotel Bolivariana Plaza

Hotel Bolivariana Plaza

Circular 1 Numero 74-82, Medellín, Colombia

8,4
38 €
Hotel Playa By Marbar Hoteles

Hotel Playa By Marbar Hoteles

Vereda Cune Via Guaduas Km 3,5, Villeta, Colombia

30 €
Sunset Paradise

Sunset Paradise

Barrio La Roccosa Km 2- Frente al Mar, San Andrés, Colombia

8,2
55 €
Hotel La Gran Mansion De La Negra

Hotel La Gran Mansion De La Negra

Carrera 24 Numero 7-73, Melgar, Colombia

8,3
17 €

Hotel Campestre el Salitre

Salitre Negro Vereda Salitre Negro, Villeta, Colombia

35 €

Hospedaje Camino Real

Cra 8 Salento Quindio Cra 8 *5-24 Salento Quindio, Salento, Colombia

8,8
26 €
Condominio Atlantis

Condominio Atlantis

Carrera 1 N 1-65, Coveñas, Colombia

9,5
45 €

Aloita matkan suunnittelu - Kolumbia


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Kolumbia tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Kolumbia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.