Hotellit Kolumbiassa

Hotellit Kolumbiassa

Etsi  15395 hotellitarjousta Kolumbiassa

Kolumbia
1. maaliskuu — 2. maaliskuu2
su 25/2
to 29/2
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut Kolumbia hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Kolumbia
Hinta
€36
€336
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Kolumbia

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Kolumbia

Hinta

12 € - 67 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA KOLUMBIABucaramanga57 % halvempiHotellit kohteessa Bucaramanga ovat halvimpia alueella Kolumbia hinnan ollessa keskimäärin vain 12 € per yö
ALUEEN KOLUMBIA KALLEIN KAUPUNKISan Andrés59 % kalliimpiKolumbia kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta San Andrés, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 67 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: KOLUMBIAMedellín52 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Medellín kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Kolumbia

Tekemistä naapurustossa Kolumbia


Hotellit suosituissa kaupungeissa Kolumbia alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Kolumbia alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Kolumbia

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Kolumbia
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
60 %odotettu hintojen lasku
58 %odotettu hinnannousu

Hinta

29 € - 175 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
33 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
121 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Kolumbia hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Kolumbia

Halvin hotellihinta

6 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Four Seasons Hotel Bogota

Hotellit lähellä lentokenttää

4940

Keskimääräinen oleskelun kesto

9 päivää
Halvin hinta huoneelle Kolumbiassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 6 €/yö. Tämä hinta on saatavilla 82Hostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Four Seasons Hotel Bogota, suosituimmasta viiden tähden hotellista Kolumbiassa(9/10 luokitus - perustuu 105 arvosteluun).
Kolumbiassa löytyy 4 940 hotellia lähellä Bogotá El Dorado. Habitacion Cercana Al Aeropuerto on lähin 1,0 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 9 päivää majoittuessaan hotelleihin Kolumbiassa. Keskimääräinen majoitushinta 9 päiväksi Kolumbiassa viime viikolla on 601 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Kolumbia

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Kolumbia

Missä kaupungeissa kannattaa vierailla Kolumbiassa?

Kolumbia sijaitsee Karibianmeren ja Tyynenmeren välissä ja maassa on vuoristoa, alankoa, rannikkoa ja kaakkoisosassa lähes asumatonta Amazonin sademetsää. Kannattaa harkita vierailua useaan kaupunkiin lentäen, sillä välimatkat ovat pitkät. Majoittuminen on edullista, mutta varaa hotellit Kolumbiassa momondon kautta etukäteen, jotta voit olla varma majoituksesta kohteissa. Suurimmissa kaupungeissa on lentokentät ja niistä voi tehdä bussilla matkoja lähialueille. Jos haluat nähdä Andien vuoristoalueen, valitse kohteeksi Kolumbian pääkaupunki Bogotá tai sitä hieman pienempi ja eloisa Medellín. Molemmissa suurkaupungeissa on hyvä ja edullinen julkinen bussiliikenne ja Medellínissä myös metro. Jos haluat rantalomalle helteeseen, valitse kohteeksi Kolumbian suosituimpiin lukeutuva kaupunki Cartagena de Indias, jossa myös Karibian risteilijät pysähtyvät. Kahden rannan tuntumassa sijaitsee hinta-laatusuhteeltaan hyviä hotelleja, esimerkiksi Hotel Almirante Cartagena Colombia, josta käsin voi tutustua kaupunkiin myös kävellen. Toinen vilkas satamakaupunki Barranquilla sijaitsee myös Karibianmeren rannalla ja on tunnettu festivaaleistaan sekä iloisesta karibialaisesta tunnelmasta. Vielä enemmän Karibianmerta koet San Andrésin saarilla, jotka kuuluvat Kolumbialle ja sijaitsevat muutamia satoja kilometrejämantereesta pohjoiseen. Chocón alue taas on Tyynen valtameren puolella luonnonläheistä seutua, jossa on neljä kansallispuistoa ja rauhallisia luonnonrantoja. Tutustu vaikkapa Quibdoon Atrato-joen rannalla, jokea pitkin voit tehdä venematkoja lähialueen rauhallisiin pikkukyliin maistelemaan alueella herkullisiksi tunnettuja kalaruokia.

Mitkä ovat suosittuja nähtävyyksiä Kolumbiasssa?

Kolumbian kansallis- ja luonnonpuistot ovat näkemisen arvoisia. Karibianmeren puolella Kolumbian pohjoisrannikolta löytyy Santa Martan kaupunki, jossa on kävelyetäisyydellä Tayronan historiallinen kaupunkialue sekä lähellä samanniminen luonnonpuisto. Alue on erityisen suosittu rantakohde ja siellä on maukas karibialainen ruokakulttuuri. Kokeile Santa Martassa hotellia aivan rannan tuntumassa, esimerkiksi Apartamento Palanoa 207 El Dorado on rantalomalaisten suosikkeja. Pääkaupunki Bogotán vierestä löytyy myös kansallispuisto Parque Nacional Natural Chingaza, ja Bogotásta länteen lentämällä löytyy pienempi kaupunki Ibagué, jossa on helposti saavutettava ja laaja kasvitieteellinen puisto Jardín Botánico San Jorge. Puistossa on esillä satoja kasvilajeja. Ibaguéssa on paljon korkeuseroja ja parhaat näkymät koko kaupungin yli saa Parque Museo La Martinica -puistosta. Tutustu myös La Polan kaupunginosassa Toliman taidemuseoon ja katedraaliin, joiden lähellä voit majoittua kävelyetäisyydellä vaikkapa paikallisen viiden tähden luokituksen saaneessa Casa Morales Hotel Internacional y Centro de Convenciones -hotellissa. Bogotán pohjoispuolella tunnin junamatkan päässä sijaitsee kahvinviljelyalue La Palma y el Tucán, johon järjestetään suosittuja päivän kestäviä tutustumiskierroksia kahvinmaisteluineen. Unohtumattomimpiin luontokokemuksiin Kolumbiassa lukeutuu myös ryhävalaiden katselu Bahia Solanon kaupungissa Tyynenmeren rannalla, jossa valaita voi nähdä joka vuosi heinäkuusta lokakuuhun.

Missä kaupungeissa on vilkkain yöelämä Kolumbiassa?

Yöelämästä kiinnostuneiden kannattaa ottaa suunnaksi Kolumbian toiseksi suurin kaupunki Medellín. Kaupunki on tunnettu reggaetonista, rapista ja yökerhoista. Yökerhot ovat enemmän tanssiklubeja kuin perinteisiä baareja, ja niissä on siksi vain vähän istumapaikkoja. Yöelämää löydät ympäri kaupunkia, mutta vilkkain alue on El Poblado, jossa voit majoittua keskeisellä paikalla hotellissa Hotel Poblado Plazassa. Toinen suosittu kaupunkikohde juhlimiseen on Cali, joka tunnetaan salsasta. Juhlia järjestetään ympäri kaupunkia ja ihmiset tanssivat kaduilla sekä tanssiklubeilla. Erityisen suosittu kaupunginosa on Juanchito, jossa on paljon tanssipaikkoja. Kaupungissa on myös hyvät mahdollisuudet opetella salsaa tanssikouluissa ennen suuntaamista spontaaneihin katujuhliin. Satamakaupunki Barranquilla on suosittu turistikohde ja tunnettu karnevaalitunnelmasta sekä karibialaisvaikutteisesta katuruoasta. Jos viivyt kaupungissa pitempään, saat paikallisuuden tuntua majoittumalla omaan lomahuoneistoon, esimerkiksi Quillahost Thematic Apartmentiin.

Missä Kolumbian kaupungeissa on eniten historiaa ja taidetta?

Suositussa Cartagena de Indiasissa kaupungin laaja keskusta-alue on UNESCON:n maailmanperintökohde ja se on arkkitehtuuriltaan erittäin hyvin ylläpidetty ja viihtyisä osa vilkasta kaupunkia. Kolumbian pääkaupunki Bogotássa on myös historiallinen vanha kaupunkikeskusta La Candelaria, joka yhdistyy moderniin suurkaupunkiin pilvenpiirtäjineen. Edulliset hotellit Bogotássa löytyvät etukäteen varaamalla.Varaa yöpyminen esimerkiksi La Candelarian alueelta sisustukseltaan erottuvasta hotellista nimeltä Selina La Candelaria Bogotá. Bogotássa kannattaa tutustua koloniaaliseen arkkitehtuuriin, The Malika Interactive Centeriin, Kultamuseoon sekä kolumbialaiseen taiteeseen Museum of Modern Art of Bogotássa. Myös Medellín on kaupunki, joka on tunnettu värikkäästä katutaiteesta. Siellä taidetta on lähes jokaisessa kadunkulmassa, jopa talojen parvekkeet on maalattu iloisen värisiksi. Erityisesti Medellínissä kannattaa nähdä Commune 13 kaupunginosan taidekeskittymä, jotta pääset jyvälle mistä kolumbialaisessa katutaiteessa on kyse. Ibaguén kaupunki on musiikin ystäville hyvä kohde, sillä se on tunnettu Kolumbian musiikin pääkaupunkina Toliman konservatorion ylläpitämän musiikkiperinteen vuoksi.

Milloin on halvinta yöpyä kohteessa Kolumbia?

Keskimäärin vain 30 € per yö, marraskuu on halvin kuukausi yöpyä hotellissa kohteessa Kolumbia ja kallein on joulukuu.

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Kolumbia?

Kolumbia on täynnä mukavia kaupunkeja, mutta suosituin turistikohde on Cartagena.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Kolumbia?

Luksushotellihuoneiden hinnat vaihtelevat sijainnin ja brändin perusteella, mutta kohteessa Kolumbia yökohtainen hinta on noin 47 €, mikä on 6 % enemmän kuin keskimääräinen hotellihuonehinta 44 € yältä.

Missä kohteen Kolumbia kaupungissa on kalleimmat hotellihuoneet?

Yökohtaisella hinnalla 62 € San Andrés on kallein kaupunki kohteessa Kolumbia hotellihuoneen varaamiselle. Keskimääräinen hinta 62 € on noin 104 % enemmän kuin maan keskiarvo hotellihuoneelle.

Missä kohteen Kolumbia kaupungissa on halvimmat hotellihuoneet?

Halvin kaupunki yöpyä kohteessa Kolumbia on Bogotá. Keskimääräinen hinta per yö on 6 € ja yöpyminen kaupungissa Bogotá on noin 85 % halvempi kuin muissa kaupungeissa kohteessa Kolumbia.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Kolumbia?

helmikuuta 2024 alkaen 51 976 toimijaa on valittavissa hotellia Kolumbia osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Kolumbia hinnat?

hotellia Kolumbia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Kolumbia

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Kolumbia

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Kolumbia momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Kolumbia tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Kolumbia?

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Kolumbia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kolumbia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat hotelleja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kolumbia


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Majoitukset Kolumbiassa
su 25/2
to 29/2
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.