Autonvuokraukset kentällä Shanghai Pu Dong lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Shanghai Pu Dong lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Shanghai, Kiina - Pu Dong (PVG)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Shanghai, Kiina - Pu Dong (PVG)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Shanghai Pu Dong lentokenttä autonvuokraustiedot

Yleensä autonvuokraus on suhteellisen yksinkertainen prosessi missä tahansa maassa. Kansainvälinen ajokortti yhdessä kansallisen ajokortin kanssa kelpaa autonvuokraukseen monissa maailman maissa, mutta ei Kiinassa. Kiinassa ajavilla tulee olla kiinalainen ajokortti – ja kyllä, tämä koskee myös maahan lomalle matkustavia. Jos hallussasi ei ole kiinalaista ajokorttia, voit siis unohtaa yksityisautoilun Kiinan matkalla. Ajokortin hakuprosessi on pitkä, joten tämä ei ole vaihtoehto turisteille. Kiinasta on mahdollista hakea tilapäistä ajokorttia, mutta sitä ei hyväksytä välttämättä kaikissa maakunnissa. Shanghain matkan ajan kannattaa siis ennemmin hyödyntää julkisia liikennevälineitä, takseja tai kuljettajan kanssa vuokrattavaa vuokra-autoa. Jos päädyt vuokraamaan vuokra-auton yksityisellä kuljettajalla, tarvitset vain autovuokraamon hyväksymän maksukortin ja henkilöllisyystodistuksen, kuten passin. Yleensä tarvitset maksua varten luottokortin. Kysy vuokraamoltasi vuokrauksen vakuutuksista, sillä Kiinan kaupunkiliikenne on hektistä.

Voit varata vuokra-auton ja kuljetuspalvelun Shanghai Pu Dongin lentokentältä tarpeidesi mukaan vaikkapa puoleksi päiväksi, pariksi päiväksi tai koko lomasi ajaksi. Muista varata kuski, joka puhuu englantia – tämä helpottaa kommunikointia kuljetusten aikana. Jotkut autovuokraamot tarjoavat käyttöösi jopa turistioppaita. Yleisesti vuokra-autojen hintoihin sisältyvät kaikki bensakulut, parkkikulut ja muut kulut koko vuokrauksen ajan. Monissa autoissa on käytössä myös nettiyhteys. Näistä vuokraamista saa auton käyttöön mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palvelu on käytössä 24/7, ja auton voi vuokrata myös kaupungista toiseen siirtymiseen.


0

Shanghai Pu Dong lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Shanghai Pu Dong lentokenttä

Avis

4 sijaintia

Hertz

4 sijaintia

Ehi

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Shanghain suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Shanghain

Autonvuokraukset kentällä Shanghai Pu Dong lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Shanghai Pu Dong lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 78 €/pvä mallin Buick GL8 vuokraaminen vuokraamolta Hertz on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Pu Dong lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Hertz mallille Buick GL8 on 78 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Pu Dong lentokenttä.

19 päivää ennen noutopäivääsi on paras aika vuokrata auto kentältäPu Dong lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 38 € per päivä, kun varaat näin paljon etukäteen. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Pu Dong lentokenttä ovat 53 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 43 € per päivä. Olemme havainneet, että helmikuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Pu Dong lentokenttä. 35 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun helmikuu aikana.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kiinan


Aloita matkan suunnittelu - Shanghai Pu Dong lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Shanghai Pu Dong lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Shanghai Pu Dong lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.