Hertz autonvuokraukset kaupungista Saint Louis

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saint Louis

Saint Louis, MO, Yhdysvallat
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Saint Louis, MO, Yhdysvallat
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saint Louis Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Saint Louis, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,8

Value

7,1

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Saint Louis

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Saint Louis Lambert–St. Louisin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Saint Louis Lambert–St. Louisin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
10278 Natural Bridge Rd.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Saint Louis?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Saint Louis (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Saint Louis kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Saint Louis vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 29 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 29 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Saint Louis?

Kaupungista Saint Louis löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa 5706 S Lindbergh Blvd, Saint Louis sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 46 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Saint Louis noutivat kulkuneuvon osoitteessa 5706 S Lindbergh Blvd sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Saint Louis hinnat?

autoa Saint Louis hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Saint Louis?

lokakuuta 2023 alkaen 36 toimijaa on valittavissa autoa Saint Louis osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Saint Louis?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Saint Louis. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Saint Louis?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Saint Louis, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saint Louis

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta