Hertz autonvuokraukset kaupungista Naples

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Naples

Naples, FL, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Naples, FL, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Naples Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Naples, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,6

Value

4,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Naples

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Naples sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Naples lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Naples. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Naples toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Naples löytyy Hertz vuokraamolta 5 toimipistettä. 550 Terminal Dr. on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 71 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Naples tekivät sen osoitteessa 550 Terminal Dr. sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Miami, Orlando ja Fort Lauderdale

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, New York, sekä Memphis