Hertz autonvuokraukset kaupungista Memphis

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Memphis

Memphis, TN, Yhdysvallat
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Memphis, TN, Yhdysvallat
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Memphis Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Memphis, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

4,7

Nouto/palautus

4,7

Value

4,8

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Memphis

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Memphis sijaitseva vuokraamo Hertz on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Hertz on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz autonvuokraus kaupungissa Memphis kuukauden heinäkuu aikana maksaa keskimäärin 85 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden heinäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 85 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Memphis viikon ajaksi, 594 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Memphis lentokenttä:
2495 Winchester Road.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Memphis. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Memphis toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Memphis kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon Hertz Edullinen autot maksavat keskimäärin 85 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 85 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Kaupungista Memphis löytyy Hertz vuokraamolta 5 toimipistettä. 2495 Winchester Road on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 74 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Memphis tekivät sen osoitteessa 2495 Winchester Road sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Tennessee

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Tennessee, kuten Nashville ja Knoxville

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä Orlando