Hertz autonvuokraukset kaupungista Edmonton

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Edmonton

Edmonton, AB, Kanada
14. joulukuu — 21. joulukuu
Edmonton, AB, Kanada
to 14/12
Keskipäivä
to 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Edmonton Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Edmonton, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Value

7,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Edmonton

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Edmonton lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Edmonton lentokenttä (Edmonton Int'l Ap).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Edmonton?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Edmonton tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Edmonton kuukauden tammikuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Edmonton vierailun yhteydessä tammikuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin tammikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 70 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 64 €/päivä edellisen tammikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Edmonton?

Kaupungista Edmonton löytyy Hertz vuokraamolta 5 toimipistettä. 17610 102 Avenue on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Edmonton tekivät sen osoitteessa 17610 102 Avenue sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Edmonton hinnat?

autoa Edmonton hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Edmonton?

joulukuuta 2023 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Edmonton osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Edmonton?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Edmonton. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Edmonton?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Edmonton. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Edmonton

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.