Enterprise autonvuokraukset kaupungista Windsor

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Windsor

Windsor, ON, Kanada
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Windsor, ON, Kanada
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Windsor Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Windsor, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Windsor

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Windsor asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Enterprise kentällä Windsor lentokenttä (3200 County Rd 42).

Kyllä, vuokraamo Enterprise kaupungissa Windsor tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Enterprise puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Enterprise on 4 toimipistettä kaupungissa Windsor. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Windsor sijaitsee osoitteessa 1014 Tecumseh Rd E. 43 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Windsor teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Ontario

Varaa Enterprise vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Ontario, kuten Toronto ja Ottawa