Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista San Juan

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Juan

San Juan, Puerto Rico
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
San Juan, Puerto Rico
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Juan Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista San Juan, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,7

Value

8,3

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa San Juan

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä San Juan Isla Grande lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä San Juan Isla Grande lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Juan?

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Juan. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise Rent-A-Car peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Juan?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 5 toimipistettä kaupungissa San Juan. Heidän Luis Munoz Marin Intl Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa San Juan, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise Rent-A-Car Luis Munoz Marin Intl Airport toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Juan hinnat?

autoa San Juan hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Juan?

syyskuuta 2023 alkaen 39 toimijaa on valittavissa autoa San Juan osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Juan?

Eri maissa, myös kohteessa San Juan, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Juan?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa San Juan, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Juan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.