Enterprise autonvuokraukset kaupungista San Juan

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Juan

San Juan, Puerto Rico
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
San Juan, Puerto Rico
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Juan Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista San Juan, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,5

Value

8,1

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa San Juan

Jokaisella Enterprise autovuokraamon toimipisteellä kentällä San Juan tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Enterprise ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä San Juan Isla Grande lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Juan. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise peruutuskäytännöistä.

Vuokraamolla Enterprise on 6 toimipistettä kaupungissa San Juan. Heidän Enterprise At Condado Plaza toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise auton kaupungissa San Juan, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise Enterprise At Condado Plaza toimipisteestä.