Budget autonvuokraukset kaupungista Winnipeg

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Winnipeg

Winnipeg, MB, Kanada
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Winnipeg, MB, Kanada
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Winnipeg Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Winnipeg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,4

Value

7,1

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Winnipeg

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Winnipeg lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 1970 Wellington Avenue P1 113a.

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Winnipeg (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamolla Budget on 4 toimipistettä kaupungissa Winnipeg. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Winnipeg sijaitsee osoitteessa 1100 Templeton Ave. 55 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Winnipeg teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Kanada sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.