Alpha autonvuokraukset kaupungista Brisbane

Etsi ja vertaa hyviä Alpha vuokra-autotarjouksia kaupungissa Brisbane

Brisbane, QLD, Australia
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Brisbane, QLD, Australia
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Brisbane Alpha toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alpha vuokra-autojen sijainneista Brisbane, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,0

Value

4,6

Tietoja Alpha autonvuokrauksesta kaupungissa Brisbane

Alpha haluaa varmistaa, että Brisbane alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Alpha on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Brisbane vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Alpha on 1 toimipaikka kentällä Brisbanen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa In Terminal - The Circuit, Brisbane Airport.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Alpha autoja kaupungissa Brisbane pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 40 €/päivä ja 40 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla Alpha on 5 toimipistettä kaupungissa Brisbane. Käyttäjiemme mukaan suosituin Alpha toimipiste kaupungissa Brisbane sijaitsee osoitteessa In Terminal - The Circuit, Brisbane Airport. 96 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Alpha auton kaupungissa Brisbane teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.