ADA autonvuokraukset kaupungista Nizza

Etsi ja vertaa hyviä ADA vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nizza

Nizza, Ranska
8. joulukuu — 15. joulukuu
Nizza, Ranska
pe 8/12
Keskipäivä
pe 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nizza ADA toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADA vuokra-autojen sijainneista Nizza, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADA

5 sijaintia

Tietoja ADA autonvuokrauksesta kaupungissa Nizza

Kuinka paljon maksaa ADA vuokra-auto kaupungissa Nizza tammikuu aikana?

108 € per päivä (tai 757 € per viikko) on keskimääräinen ADA vuokra-auton hinta kaupungissa Nizza tammikuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden tammikuu aikana ADA vuokra-autolle on 71 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta ADA minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla ADA toimipistettä kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta ADA löytyy kentältä Nizza Côte d'Azur lentokenttä sijaitsevat Nice airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta ADA, kun vierailet kaupungissa Nizza kuukauden tammikuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta ADA Nizza vierailun yhteydessä tammikuu aikana. Perustuen ADA autonvuokrauksen hintoihin tammikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 125 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 108 €/päivä edellisen tammikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nizza hinnat?

autoa Nizza hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nizza?

104 toimijaa on valittavissa autoa Nizza joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nizza?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Nizza. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nizza?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Nizza. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nizza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.