Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat reitin Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (FCO - CDG) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä-Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä on tammikuu ja kallein huhtikuu

Milloin on halvinta varata Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento?

38 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä on noin 38 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen reittiä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä liikennöidään 40 viikossa. Yleisin lentojen lähtöaika on 07:00, ja 36 % lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

282 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä huhtikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on maanantai, ja 16 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

 • Reitin Rooma Leonardo da Vinci-Pariisi Charles de Gaulle etäisyys lentäen?

  Reitin Rooma Leonardo da Vinci-Pariisi Charles de Gaulle välinen etäisyys on 1101,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä hinnat?

  lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

  Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vastaavia ​​Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Rooma - Pariisi lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Rooma - Pariisi lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Rooma - Pariisi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Rooma - Pariisi voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Rooma - Pariisi?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Rooma - Pariisi.

En ole valmis varaamaan Rooma - Pariisi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Rooma - Pariisi on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Pariisissa

Suositut kaupungit Ranskassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.