Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä lento?

47 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä on noin 47 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

10 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä kesäkuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 10:00, ja 36 % lennoista lähtee keskipäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

kesäkuuta 2024 alkaen 70 lentoa lähtee kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat reitin Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä (BCN - BRU) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä-Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Barcelonan lentoasema (El Prat)-Bryssel Bruxelles-National etäisyys lentäen?

  Barcelonan lentoasema (El Prat) ja Bryssel Bruxelles-National etäisyys toisistaan on 1083,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä hinnat?

  lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Bryssel Bruxelles-National lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Barcelona - Bryssel lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Barcelona - Bryssel lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Barcelona - Bryssel joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Barcelona - Bryssel tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Barcelona - Bryssel?

Kun kaikki mahdolliset Barcelona - Bryssel lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Barcelona - Bryssel lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Barcelona - Bryssel lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Brysseliin

Suositut kaupungit Belgiassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella