Halvat lennot Barcelonasta Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Barcelona-Bryssel Bruxelles-National lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Barcelona-Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

Lyhyin lentoaika

2t 05m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Barcelona kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä on 2t 05m.
Suoria lentoja Barcelona - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Barcelona - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Barcelona - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Barcelona - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä lento?

56 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Barcelona - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä on noin 56 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Barcelona kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 10 lentoa lähtee kohteesta Barcelona ja laskeutuu kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 18:00, ja 61 % päivittäisistä lennoista lähtee illalla.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Barcelona kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä Barcelona - Bryssel Bruxelles-National lentokenttä liikennöidään 70 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Barcelona-Bryssel Bruxelles-National etäisyys lentäen?

  Bryssel Bruxelles-National on 1072,3 km päässä kohteesta Barcelona.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Barcelona lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä hinnat?

  lentoa Barcelona lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Barcelona lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Barcelona lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Bryssel Bruxelles-National lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Lennot muille lentokentille Belgia

Katso lentoja muille Belgia lentokentille

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Barcelona - Bryssel lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Barcelona - Bryssel lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Barcelona - Bryssel joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Barcelona - Bryssel, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Barcelona - Bryssel?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bryssel kohteesta Barcelona. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Barcelona - Bryssel lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Barcelona - Bryssel lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.