Hotellit Zákynthos

Löydä osuvimmat tarjoukset 651 hotellille kohteessa Zákynthos, Kreikka

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Zákynthos

Löydä sinulle sopivin hotelli Zákynthos työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Zákynthos

Byzantine Museum of Zakynthos
Museum of Solomos and Kalvos
Agios Dhionysios

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Byzantine Museum of Zakynthos?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Zákynthos alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Byzantine Museum of Zakynthos. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Byzantine Museum of Zakynthos on 59 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Byzantine Museum of Zakynthos ovat tyypillisesti 8 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Zákynthos, missä keskihinta on 54 €.

Hotellit lähellä Byzantine Museum of Zakynthos

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Museum of Solomos and Kalvos?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Zákynthos alueella, jotka ovat lähinnä Museum of Solomos and Kalvos voit olettaa maksavasi noin 59 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 59 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Museum of Solomos and Kalvos. Hotellit lähellä Museum of Solomos and Kalvos ovat tyypillisesti 8 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Zákynthos, missä keskihinta on 54 €.

Hotellit lähellä Museum of Solomos and Kalvos

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Agios Dhionysios?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Agios Dhionysios on 59 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Agios Dhionysios on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Agios Dhionysios ovat tyypillisesti 8 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Zákynthos, missä keskihinta on 54 €.

Hotellit lähellä Agios Dhionysios

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Zákynthos?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Zákynthos
Matalasesonki
tammikuu
Huippusesonki
elokuu

edullisin kuukausi yöpyä

53 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

43 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
40 € - 147 €
Kallein viikonpäivä
keskiviikko
Halvin viikonpäivä
tiistai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

114 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

114 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Zákynthos on: 1-2 tähteä, 72 päivää ennen. 3 tähteä, 76 päivää ennen. 4-5 tähteä, 76 päivää ennen.
1-2 tähteä
43 € - 56 €
3 tähteä
52 € - 70 €
4-5 tähteä
118 € - 145 €

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Zakynthos

Parhaat vinkit kohteeseen Zákynthos

Miten löytää hyvä hotelli Zakynthoksella?

Hintataso Zakynthoksella on varsin kohtuullinen suomalaisiin hintoihin tottuneilla. Erilaiset sesongit vaikuttavat sekä hintoihin että huoneiden saatavuuteen, joten kannattaa siis tehdä hotellivaraus ajoissa. Jotkin hotellit Zakynthoksella tarjoavat all inclusive -majoitusta. Ylipäätään hotellin palvelutaso vaikuttaa myös hintaan. Edullinen hotelli löytyy helpommin, jos lisäpalveluista on valmis tinkimään. Halvat hotellit Zakynthoksella löytyvät kätevimmin momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zakynthoksella

Zakynthoksella pätevät juomarahan suhteen samat käytännöt kuin muuallakin Kreikassa. Tapana on jättää pieni tippi, jos ravintolassa on pöytiintarjoilu ja palvelu on ollut hyvää. Juomarahan antaminen ei ole pakollista, mutta kohteliasta. Ennen tipin jättämistä kannattaa kuitenkin tarkastaa lasku, sillä joissakin paikoissa palveluraha lisätään laskuun valmiiksi. Tipin suuruuteen ei ole mitään varsinaista prosenttisääntöä. Tapana on, että maksu pyöristetään esimerkiksi seuraavaan euroon tai viiteen euroon.

Miten viettää edullinen loma Zakynthoksella?

Edullisen loman Zakynthoksella saa varmistettua parhaiten valitsemalla mahdollisimman edullisen – mutta silti omat tarpeet täyttävän – hotellimajoituksen. Kannattaa huomioida, että matkailijoiden suosimissa paikoissa hintataso on selkeästi korkeampi kuin paikallisissa kylissä. Jos haluat viettää edullisen loman, kannattaa siis suunnata ennemmin alueen idyllisiin pikkukyliin.

Liikkuminen Zakynthoksella

Zakynthoksella toimii julkinen liikenne, jolla pääsee liikkumaan erityisesti Zakynthoksen kaupungissa ja lomakohteiden välillä. Jos valitset Zakynthoksella keskustahotellin, pääset siis kulkemaan varsin näppärästi linja-autolla. Muualla saarella paras vaihtoehto on auton vuokraus tai jos suuntaat vuoristoteille, voit vuokrata vaikkapa skootterin tai mönkijän. Taksit ovat Zakynthoksella kreikkalaiseen hintatasoon nähden melko hintavia, mutta suomalaisittain silti kohtuuhintaisia.

Onko Zakynthoksella turvallista?

Zakynthos on erittäin turvallinen lomakohde. Asukkaita on vähän ja rikollisuus on lähes olematonta. Kuten muuallakin päin maailmaa, matkailijoiden suosimilla kohteilla voi kuitenkin esiintyä taskuvarkaita. Pidä lompakostasi ja muista arvotavaroistasi huolta, äläkä kanna mukanasi suuria määriä käteistä rahaa.

Tarvitaanko Kreikassa adapteria?

Kreikassa ei tarvita adapteria.

Mitä tehdä Zakynthoksella lasten kanssa?

Zakynthos on mukava matkakohde lapsiperheelle ja monet Zakynthoksen hotellit ovat erittäin lapsiystävällisiä. Lasten kanssa kannattaa ehdottomasti suunnata alueen rannoille. Ne ovat pääsääntöisesti loivia ja soveltuvat näin ollen kaikenikäisille. Mukava käyntikohde on myös Tsivilin vesipuisto sekä Water Village.


Zakynthoksen kaupunginosat, missä majoittua?

Zakynthos on noin 60 kilometriä pitkä saari, joka kuuluu Kreikkaan ja Jooniansaarten saariryhmään. Zakynthos on Jooniansaarten kolmanneksi suurin saari heti Kefalonian ja Korfun jälkeen. Se on hyvä matkakohde kaikille rantalomailijoille, sillä rantaviivaa on yli sata kilometriä. Zakynthoksen saari koostuu Zakynthoksen kaupungista, lukuisista pienistä kylistä sekä Strofadien saariryhmän saarista. Paikka on ollut matkailukohteena jo yli 30 vuoden ajan, ja majoitus Zakynthoksella onnistuu monipuolisesti eri majoitusvaihtoehdoissa ja ympäri saarta. Ketjuhotellit eivät ole rynnineet saarelle, vaan Zakynthoksen hotellit ovat pääsääntöisesti paikallisten omistuksessa. Hotellit Zakynthoksella vaihtelevat pienistä ja kodikkaista pikkuhotelleista luksusluokan huviloihin. Jos hotellit Zakynthoksella tuntuvat liian hintavalta tai perinteiseltä vaihtoehdolta, kannattaa tutustua esimerkiksi kotimajoitukseen. Monet hotellit Zakynthoksella sijaitsevat lähellä rantaa, Laganaksen lahden aluetta lukuun ottamatta. Se on kilpikonnien munintapaikka ja tämän vuoksi rauhoitettu, eikä siellä sijaitse myöskään hotelleja. Jos haluaa nauttia vilkkaammasta lomailusta, hotellivaraus kannattaa tehdä kaupungin keskustasta. Saaren kylät ovat hyviä kohteita rauhallisemmasta tunnelmasta nauttiville. Lapsiperheelle soveltuva hotelli on esimerkiksi Alakynas Village, joka sijaitsee Alykanasin kylässä. Siellä on muun muassa maksuton Bamse Club lapsille.


Zakynthoksesta pähkinänkuoressa

Zakynthoksen hienot rannat vetävät alueelle runsaasti matkailijoita. Alueen suosituimmat rannat sijaitsevat kaupungin kaakkoispuolella sekä Laganaksen lahdella. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Laganaksen lahden rannat ovat kilpikonnien munintapaikkoja ja siksi suojeltuja, joten näille rannoille on rajattu pääsy muninnan aikaan. Muninta-aika on toukokuusta syyskuulle. Kilpikonniin pääsee tutustumaan paikallisessa Turtle Rescue Centerissä. Rannat mahdollistavat sukelluksen harrastamisen, ja saaren keskiosan vuoristossa pääsee vaeltamaan ja maastopyöräilemään. Tunnetuin nähtävyys Zakynthoksella on saaren länsirannikolla sijaitseva Salakuljettajien poukama, viralliselta nimeltään Navagio Beach. Se on pieni kiviranta korkeiden kallioiden piilossa ja alueella on vanha hylky. Salakuljettajien poukamaan pääsee ainoastaan laivalla, mutta sinne järjestetään runsaasti risteilyitä. Zakynthoksella järjestetään runsaasti erilaisia retkiä, joilla pääsee tutustumaan merellisiin maisemiin. Zakynthoksella on hyvä tarjonta ruoka- ja illanviettopaikkoja, erityisesti ranta-alueilla. Paikassa kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisiin herkkuihin: oliiveihin, korintteihin, mantelinougatiin sekä alueen omiin viineihin. Shoppailumahdollisuudet rajoittuvat lähinnä Zakynthoksen kaupungin pienille ostoskaduille. Sieltä löytää kotiin viemisiksi esimerkiksi erilaisia matkamuistoja. Monissa matkamuistoissa ovat kuvattuina alueen tunnetut uhanalaiset valekarettikilpikonnat.


Zákynthos matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Zákynthos?

7 yön yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Zákynthos.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Zákynthos?

Hotellien hintoihin kohteessa Zákynthos vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 73 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Zákynthos?

tammikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Zákynthos. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 53 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Zákynthos?

maanantai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Zákynthos. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä tiistai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Zákynthos?

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Zákynthos maksaa keskimäärin noin 36 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 37 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Zákynthos.