De Baarsjes naapurustosta löytyvät Amsterdam hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 39 hotellille kaupungin Amsterdam naapurustossa De Baarsjes

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit De Baarsjes, Amsterdam

Löydä täydellinen Amsterdam hotelli De Baarsjes naapurustosta
Hotel Not Hotel
Hotel Not Hotel
8,1
54 €
Näytä tarjoukset
Chasse Hotel
Chasse Hotel
8,7
80 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Amsterdam

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa De Baarsjes? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Amsterdam naapurustoihin

Paras aika varata De Baarsjes hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Amsterdam De Baarsjes alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa De Baarsjes on: 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 45 päivää ennen.
1-2 tähteä
148 € - 184 €
3 tähteä
63 € - 115 €
4-5 tähteä
168 € - 213 €

Amsterdam hotellien hinta naapurustossa De Baarsjes

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita De Baarsjes hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan
3 tähteä
Hotel Not Hotel
Osuvin

Hotel Not Hotel

8,1

54 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Halvat hotellit De Baarsjes, Amsterdam

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista De Baarsjes naapurustossa
Hotel Not Hotel
Hotel Not Hotel
8,1
54 €
Chasse Hotel
Chasse Hotel
8,7
80 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Amsterdam hotellit naapurustossa De Baarsjes

Näillä De Baarsjes hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
Hotel Not Hotel
Hotel Not Hotel
8,1
54 €
Chasse Hotel
Chasse Hotel
8,7
80 €

Tietoja majoittumisesta paikassa De Baarsjes, Amsterdam

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa De Baarsjes

Mitkä ovat suosituimpia nähtävyyksiä De Baarsjesissa?

Amsterdamin De Baarsjesin alue sijaitsee ydinkeskustan länsilaidalla. Se on monikulttuurinen alue, jonka keskiössä on vilkas Jan Evertsenstraatin katu. Sen varrelta löytyy paljon kansainvälisiä ravintoloita ja trendikkäitä kahviloita. Alueella ei ole varsinaisia nähtävyyksiä, vaan sen viehätys perustuu enemmänkin tunnelmaan ja sen tarjoamiin ravintoloihin, kahviloihin ja baareihin. Aivan alueelta laidalta löytyy kuitenkin Aya Sofya -moskeija, jonka kaunista, ympäristöön sopivaa arkkitehtuuria voi saapua ihailemaan. Aivan De Baarsjesin vieressä on myös suurehko Rembrandt Park, joka on kaunis vihreä keidas keskellä kaupunkia. Sieltä löytyy kävelyreittejä, lampia ja puroja, hyviä piknik-paikkoja sekä mahdollisuus pelata vaikka koripalloa tai jalkapalloa. Puiston keskellä on myös leikkipuisto lapsille. De Baarsjesin hotellit ovat melko vähälukuiset, ja jos haluat löytää halpoja hotelleja De Baarsjesissa, kannattaa katsastaa myös alueen ulkopuolella oleva tarjonta. Esimerkiksi momondon kautta löytyvä Hotel Larende on siisti ja mukava vaihtoehto aivan De Baarsjesin liepeillä.

Mitkä ravintolat ovat suosituimpia De Baarsjesissa?

Jos De Baarsjesin alueella on tarjota jotain, niin se on monia herkullisia kansainvälisiä ravintoloita. Pääväylä Jan Evertsenstraatin varrelta ja läheisyydestä löytyy käymisen arvoisia paikkoja. Hyvää intialaista ruokaa tarjoilee Tandoori Restaurant, thaimaalaista Thai Thai Poppetje, ja herkullista syyrialaista taas Sham West. Jos sen sijaan etsii tunnelmallista kahvilaa, jossa nauttia ehkä aamiaista tai lounasta, Huiskamer van Rembrandt on aivan Rembrandtin puiston vieressä sijaitseva kiva kahvittelupaikka. Lähellä sitä löytyy toinenkin hurmaava aamiaiskahvila Lets Aparts. Baareja alueelta on myös. Winehouse Somm sopii viinien ystäville. Aivan De Baarsjesin laidalla kanavan varrella sijaitsee Bar Spek, joka on viihtyisä pubityyppinen paikka, joka tarjoilee niin ruokaa kuin juomaakin. Café Kontakt taas on hauska pikkuinen baari, jossa on ystävällinen omistaja ja viihtyisä sisäpiha. Halvat hotellit De Baarsjesissa takaavat sen, että voit huoletta ja helposti kävellä syömään ja iltarientoihin alueella. Varaa yösija De Baarsjesista esimerkiksi Hotel Not Hotelista, joka on edullinen vaihtoehto hauskalla ja persoonallisella sisustuksella.

Mitkä läheiset suositut alueet ovat käymisen arvoisia?

De Baarsjesista pääsee helposti ja nopeasti Amsterdamin ydinkeskustaan ja muille käymisen arvoisille alueille. Helpointa alueelta toiseen on liikkua bussilla tai raitiovaunulla, sillä niiden pysäkkejä De Baarsjesissa on runsaasti. Jos julkisia tietää käyttävänsä paljon, on helpointa hankkia useamman vuorokauden voimassa oleva lippu, joita on saatavilla erilaisia matkan pituudesta riippuen. Lippuja voi ostaa esimerkiksi päärautatieaseman lipputoimistosta, metroasemilta sekä pysäkeillä olevista lippuautomaateista. De Baarsjesin pääkadulta keskustan ytimeen Damsquarelle matka kestää raitiovaunulla noin vartin verran. Aukion laidalla komeilee kuninkaallinen palatsi, ja siitä on hyvä muutenkin aloittaa keskustan koluaminen, halusi sitten vierailla nähtävyyksissä tai shoppailla. Käymisen arvoisia nähtävyyksiä Amsterdamissa ovat esimerkiksi Van Gogh -museo, Rijksmuseum laajoine taidekokoelmineen sekä Rembrandt House Museum taiteen ystäville. Keskustasta löytyy myös museona toimiva Anne Frankin talo, jossa hän perheineen piileskeli toisen maailmansodan aikana. Nähtävyyksinä toimivat myös lukuisat keskustan kauniit kanaalit ja niiden varsilla seisovat värikkäät talot. Kanaviin voi tutustua myös erilaisilla kanavaristeilyillä, joilla voi nauttia kaupungin maisemista hieman eri perspektiivistä. Amsterdamissa riittää nähtävää ja koettavaa, ja kaupungissa majoittumiseen sopivat oivasti hotellit De Baarsjesin alueella. Esimerkiksi Chasse Hotel on edullinen ja moderni ja sijaitsee lähellä raitiovaunupysäkkiä.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa De Baarsjes, Amsterdam?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa De Baarsjes heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 3 yötä.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Amsterdam De Baarsjes?

Huoneet maksavat keskimäärin 67 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta De Baarsjes. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Amsterdam

Varaa ja saat lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista

Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Amsterdam

Tutustu alueen Pohjois-Hollanti muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät