Loma-asunnot Alanya, Turkin

Etsi loma-asuntotarjoukset  1486 Alanya, [1,place:'genitive']

Alanya, Turkki
28. marraskuu — 29. marraskuu2
ke 29/11
su 3/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Alanya

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Alanya
Hinta
€13
€223
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Alanya kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Alanya majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Alanya

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Alanya
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitoukokuukallein aika yöpyä
72 %odotettu hintojen lasku
78 %odotettu hinnannousu

Hinta

17 € - 279 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
21 €
178 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Alanya

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Alanya

Loma-asunnot kaupungissa Alanya, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Alanya loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Alanya loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Alanya

Alin loma-asunnon hinta

10 €
Halvin hinta huoneelle Alanya löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 10 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Norden home.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Alanya

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Alanya

Mitkä Alanyan kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Alanya on todellinen juhlijan kohde. Mikäli majoituksen haluaa juhlintapaikkojen läheisyyteen, hyviä alueita loma-asunnolle Alanyassa ovat Kleopatra-rannan ympäristö sekä sataman välitön läheisyys. Myös pitkälle itään rantaviivaa pitkin löytyy erittäin lyhyin välimatkoin illanvietto- ja istuskelupaikkoja moneen makuun. Esimerkiksi Oba-rannan läheisyydestä on lyhyehkö matka joka suuntaan. Sataman yläpuoleiset kadut ovat täynnä baareja ja yökerhoja, ja esimerkiksi İzzet Azakoğlu Caddesi on tunnettu siitä, että baareja ja klubeja on jopa kadun molemmin puolin. Myös monikerroksinen Robin Hood -yökerho sijaitsee aivan satamassa, Rihtim Caddesilla. Vierestä löytyy myös rock-musiikin ystäville The Doors -baari ja lähistöltä majoitukseksi esimerkiksi Villa 34 Alanya -huvila. Mikäli turistiryysis alkaa puuduttamaan, sataman vierestä Iskele-kadulta löytyy hieman enemmän paikallisten suosimia rattoisia baareja. Kleopatra-rannalla ja sen välittömässä läheisyydessä on useita rantaravintoloita ja -baareja. Rennosta menosta, hyvästä ruuasta ja raikkaista drinkeistä voi nauttia vaikkapa vierekkäisissä baareissa One Love Reggae Bar ja Reggae Bar Alanya. Sataman ja rantojen lisäksi yöelämää ja iloisten juhlijoiden illanviettopaikkoa löytyy näitä yhdistäviltä Atatürk- ja Damlataş-kaduilta runsaasti, joten mikäli loma-asunnon haluaa aivan juhlinnan keskipisteestä, näitä alueita kannattaa harkita.

Missä Alanyassa on paras loma-asunto perheille?

Lapsiperheelle loma-asunto Alanyasta on myös hyvä ratkaisu. Aivan Kleopatra- ja Damlataş -rantojen tuntumasta löytyvät pienet, mutta toimivat vesipuisto Alanya Aquapark ja huvipuisto Alanya Lunapark, ja näiden välittömästä läheisyydestä majoitukseksi edullinen Anahtar Apart. Jonkin matkaa rantaviivaa länteen päin löytyy myös iso vesipuistohotelli Water Planet. Yhteen hienoimmista Alanyan nähtävyyksistä, Alanyan linnaan, pääsee kätevästi köysirataa pitkin Damlataş-rannan edustalta löytyvältä asemalta. Tämä kohde on eritoten lapsiperheiden makuun. Saman rannan yläpuolelta löytyy myös mielenkiintoinen arkeologinen museo. Loma-asunto Alanyasta lapsiperheen käyttöön on ehkä mukavinta vuokrata hieman keskustan vilinää rauhallisemmalta alueelta. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Sealanya delfiinipuisto on oiva kohde perheen lomareissulle. Hienojen hylje- ja delfiiniesitysten lisäksi saattaa päästä jopa uimaan delfiinien kanssa. Lisäksi Alanyan satamasta ja sen ympäristöstä tehdään monenlaisia veneretkiä lähialueille lasipohjaisilla aluksilla merielämän ihastelua varten tai hauskoilla merirosvoaluksilla, joilla voi seurata tanssiesityksiä ja nauttia yleisestä tunnelmasta. Aivan Damlataş-rannan alkupäässä sijaitseva pieni, mutta hieno Damlataş-tippukiviluola on helposti erittäin edullisen sisäänpääsymaksunsa arvoinen. Lähialueille järjestetään ohjattuja perheystävällisiä kierroksia, joiden joukosta löytyy varmasti hauskaa tekemistä. Esimerkkinä näistä Köprülü-kanjonin koskenlaskuretket.

Mitkä ovat Alanyan loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Loma-asunto Alanyassa on hyvä vaihtoehto mikäli kaipaa enemmän omaa rauhaa ja tilaa tai jos haluaa toimia täysin oman aikataulun mukaan esimerkiksi aamupalan suhteen. Pidemmälle Alanyan vierailulle loma-asunto on loistava ja keskimäärin edullisempi vaihtoehto. Kaikki samat aktiviteettimahdollisuudet löytyvät niin Alanyan loma-asunnon vuokraajille kuin hotellivieraillekin. Myös majoituksen hinta- ja varustelutasoon pystyy vaikuttamaan hyvin valitsemalla loma-asunnon. Osassa loma-asunnoista, erityisesti niissä, jotka eivät sijoitu aivan keskustan kuhinaan, on myös vain vuokraajan käyttöön tarkoitettu uima-allas ja piha-alue omaan käyttöön. Osasta loma-asunnoista voi suoraan ulko-ovesta kävellä rannalle valmiiksi itsevalmistettujen pikkupurtavien kanssa. Ruoka- ja tarvikeostoksia pystyy tekemään varsinkin tiheämmin asutuilla alueilla erittäin monipuolisesti. Supermarketeista löytyy monipuolisia valikoimia ja pienemmistä kulmakaupoista vähintäänkin kaikki perustarvikkeet. Alanyan paikallisten tilanomistajien ja kalastajien tarjontaan kannattaa tutustua basaareilla ja toreilla. Esimerkiksi Toptancı Hal tarjoaa monipuolisen kattauksen mm. vihanneksia, hedelmiä ja lihoja. Myös maustekauppiaita löytyy hyvin, jos tuoreita mausteita haluaa napata matkaan tai kotiin viemisiksi. Monet lähialueiden kauppiaat siirtävät myyntipistettään lähialueilla markkinapäivästä riippuen. Mikäli lähikylien markkinoihin haluaa myös tutustua, löytyy niitä esimerkiksi Tosmurista, Cikcillistä ja Kestelistä tiettyinä päivinä.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Alanya?

84 € per yö on arvioitu loma-asunnon vuokrauksen keskimääräinen hinta kohteessa Alanya.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Alanya?

Kuun tammikuu aikana tyypillisesti kohteen Alanya loma-asuntojen ja vuokrauskohteiden hinnat ovat alhaisimmillaan hintojen ollessa noin 72 % halvemmat kuin kohteessa Alanya vallitsevana sesonkina.

Mikä on Alanya paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Kohteen Alanya suosituimmat alueet loma-asuntojen vuokraamiseen ovat Guller Pinari, Tophane ja Saray.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Alanya?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Alanya osiossa on 2 240 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Alanya hinnat?

hotellia Alanya hinnat päivitetään joka päivä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alanya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.