Loma-asunnot Marmaris, Turkin

Etsi loma-asuntotarjoukset  524 Marmaris, [1,place:'genitive']

Marmaris, Turkki
5. joulukuu — 6. joulukuu2
ke 6/12
su 10/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Marmaris

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Marmaris
Hinta
€10
€84
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Marmaris kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Marmaris majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Marmaris

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Marmaris
Matalasesonkihuhtikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
80 %odotettu hintojen lasku
59 %odotettu hinnannousu

Hinta

14 € - 173 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
38 €
66 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Marmaris

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Marmaris

Loma-asunnot kaupungissa Marmaris, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Marmaris loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Marmaris loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Marmaris

Alin loma-asunnon hinta

10 €
Halvin hinta huoneelle Marmaris löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 10 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Efem Aparments.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Marmaris

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Marmaris

Mitkä Marmariksen kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Marmaris on todella suosittu lomakohde ja se tunnetaan maailmalla myös hyvänä paikkana juhlimiseen. Mikäli loma-asunnon haluaa läheltä vilkkainta yöelämän aluetta, kannattaa se etsiä Netsel-sataman lähistöltä. Loma-asunto Trea Homes on esimerkiksi muutaman sadan metrin päässä toisesta kaupungin pääasiallisista juhlimisalueista, “baarikadusta”, jonka varrella on valtava määrä terasseja syömistä ja juomista varten. Keskiyön jälkeen meininki muuttuu railakkaammaksi ja anniskelupaikat ovat auki aamuun asti. Alueelta löytyy nimensä veroinen shottibaari Corner Shot Bar, lukuisia istuskelubaareja, sekä enemmän yökerhotyyppisiä paikkoja, kuten Back Garden Club. Toinen, hieman enemmän lähikatujen hotellien asiakkaiden suosiota nauttiva juhlimispaikkojen keskittymä, on Uzunyal-kadulla. Täällä tosin terassit suljetaan pääosin puolen yön aikoihin. Kirkkaina iltoina satamasta lähtee myös kuutamoristeilyitä, joille voi muutamaksi tunniksi lähteä viettämään iltaa. Toki isompien porukoiden on mahdollista myös vuokrata oma vene ja miehistö, ja tehdä sillä yksityinen illanviettoristeily.

Missä Marmariksessa on paras loma-asunto perheille?

Parhaat loma-asunnot perheille löytyy pääosin hieman keskustaa kauempaa, sillä aivan keskusta on melko suosittua illanvietto- ja yöelämän aluetta. Içmeler on esimerkiksi oiva paikka majoittua ja loma-asunnoksi käy vaikka Arya Apart. Samoin hieman vielä kauempaa löytyvä Turunc soveltuu rauhalliseen lomailuun hienosti. Mikäli haluaa kuitenkin löytää majoituksen lähempää Marmariksen keskustaa, sopii loma-asunnoksi esimerkiksi Marmaris Villam. Marmariksessa on helppo löytää tekemistä koko perheelle ja suosituiden ranta-aktiviteettien, auringonoton ja uimisen lisäksi tarjolla on muutakin puuhaa. Kohteesta löytyy useampikin vesipuisto, jotka ovat suosittuja perheiden keskuudessa. Aivan rannan tuntumassa sijaitsee Atlantis ja melko lähellä tätä Aqua Dream -vesipuisto. Hieman isommille soveltuvaa toimintaa löytyy alueelta myös mönkijäajelun ja karting-autoilun merkeissä. Rannan tuntumasta löytyy myös delfiinipuisto ja melkoisen kattavat vesiurheilumahdollisuudet. Hyvänä nähtävyytenä aivan Marmariksen sataman vieressä on Marmariksen linna ja sieltä löytyvä museo. Marmarikselta tehdään myös paljon monenlaisia retkiä niin lähelle kuin kauaskin. Rodokselle pystyy helposti tekemään päiväretken. Samoin lukuisat risteilyt lähialueiden vesistöillä ja lähirannoille ovat suosittua ajanvietettä. Marmariksessa lomailijoiden yksi hyvä retki on käydä Içmelerissä ja Turuncissa nauttimassa eri rannoista ja miljööstä, ja tietysti toisin päin. Marmariksen pääaukiolla on koko perheen voimin mukava illan pimetessä seurata erilaisia esityksiä suihkulähteen tienoilla ja nauttia vaikka illallista.

Mitkä ovat Marmariksen loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Marmaris on ennen kaikkea rantakohde ja rannalla vietettyjen päivien vastapainoksi on hyvä päästä rentoutumaan myös majoitusoloissa. Loma-asunto mahdollistaa kodinomaisen lomailun ja omien aikataulujen mukaan toimimisen. Aamupalan nauttimiseen ei ole takarajaa, ja aamupalaksi voi valmistaa juuri sitä mitä itse haluaa loma-asunnosta löytyvien varusteiden avulla. Marmariksen loma-asunnoista moni tarjoaa pihapiirin yhteiskäytössä olevan uima-altaan ja oleskelupihan, jollainen on esimerkiksi loma-asunto Family Apart. Itse asunnoissa on suurimmassa osassa kaikki lomailua helpottavat tarvikkeet, kuten tiski- ja pyykinpesukone, kahvinkeitin, ja kaikki ruuanlaittoon vaadittavat välineet. Perustarvikkeet ruuanlaittoon löytyy lukemattomista pienistä kulmaputiikeista ympäri Marmarista ja isommat ostokset hoituvat kätevästi supermarketeista. Torstaisin on myös markkinapäivä ja Marmariksen torilta saa hyvin tuoreita ostoksia. Keskiviikko on markkinapäivä esimerkiksi lähistöltä löytyvässä Içmelerissä ja tällöin voi olla myös hyvä päivä järjestää retki tutustumaan sikäläisiin maisemiin. Loma-asunto antaa lomailijalle, tämän niin halutessaan, enemmän yksityisyyttä ja mahdollisuuden rauhoittua kodinomaiseen olemiseen. Perheille ja isommille ryhmille voi jo yhteisen tilan tarve olla niin suuri, että loma-asunto on ainut mukava vaihtoehto. Isommassa loma-asunnossa onnistuu esimerkiksi illanvietto yhteisen illallisen merkeissä isollakin porukalla oikein kätevästi. Keskimäärin loma-asunto Marmariksessa on myös hieman edullisempi vaihtoehto.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Marmaris?

Loma-asunto kohteessa Marmaris maksaa tyypillisesti noin 1111 € - huomioithan, että jos varaat asunnon suuremmalle ryhmälle tai tarvitset lisää huoneita tai muita palveluita on hinta todennäköisesti korkeampi.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Marmaris?

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Marmaris on yleensä huhtikuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 80 % halvemmat kuun aikana huhtikuu verrattuna sesonkiin.

Mikä on Marmaris paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Kohteen Marmaris suosituin naapurusto loma-asuntojen vuokraamiselle on Sirinyer, vaikka monet käyttäjät ovat löytäneet korkealle arvostettuja loma-asuntoja myös Camdibija Kemeralti.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Marmaris?

1 049 toimijaa on valittavissa hotellia Marmaris joulukuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Marmaris hinnat?

hotellia Marmaris hinnat päivitetään joka päivä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Marmaris

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.