Autonvuokraukset kentällä Kuala Lumpur Subang lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Kuala Lumpur Subang lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuala Lumpur, Malesia - Subang (SZB)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Kuala Lumpur, Malesia - Subang (SZB)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Kuala Lumpur Subang lentokenttä autonvuokraustiedot

Vuokrataksesi auton Subangin kansainväliseltä lentoasemalta Kuala Lumpurista, tulee sinulla olla ikää yleensä vähintään 21 vuotta. Jotkin vuokraamot sallivat vuokrauksen hieman nuoremmille, mutta kannattaa huomioida, että autovuokraamot myös Malesiassa perivät monesti nuoren kuljettajan lisämaksuja alle 26-vuotiailta. Ikärajat ja mahdolliset lisämaksut ovat kuitenkin täysin vuokraamokohtaisia ja vaihtelevat tämän lisäksi myös autoluokittain, joten niihin kannattaa tutustua etukäteen. Muutenkin löydät halvat vuokra-autot parhaiten tekemällä varauksen verkossa jo hyvissä ajoin ennen saapumista lentoasemalle. Vuokraajalla ja mahdollisilla lisäkuljettajilla tulee olla kansainvälinen ajokortti ja mikäli ajokortin tiedot ovat muulla kielellä kuin englanniksi, tulee mukana olla kansainvälinen ajolupa. Ajokortin täytyy olla luonnollisesti voimassa vähintään vuokrauksen loppuun asti. Omien autoiluun liittyvien vakuutusten voimassaolo on hyvä varmistaa ennen vuokrauksen sopimista, jotta tiedät tarvitsetko vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia. Yleisenä sääntönä voidaan Subangin lentoasemalla toimivien vuokraamojen kohdalla sanoa, että autonvuokraus onnistuu vain, jos maksutapana käytetään luottokorttia. Muut maksutavat ovat huomattavasti harvinaisempia. Kannattaa myös huomioida, että luottokortilta veloitetaan monesti reilu takuuvaraus vuokrauksen hinnan lisäksi.

Kuala Lumpurin Subang-lentoasemalla autovuokraamot ja niiden palvelupisteet sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksen sisällä. Näin ollen voit hyödyntää vuokrauksen yhteydessä kansainvälisen lentoaseman esteettömiä kulkuyhteyksiä, langatonta verkkoa ja muita hyödyllisiä palveluita, kuten ravintolapalveluita. Vuokraamojen palvelupisteillä on henkilökuntaa yleensä aamusta iltaan, mutta läheskään jokaisen vuokraamon kohdalla auton käyttöönotto ei onnistu palvelupisteen toimiaikojen ulkopuolella. Tästäkin syystä huomattavasti kätevin vaihtoehto on tehdä autonvuokraus jo hyvissä ajoin verkossa etukäteen ja tarkistaa vuokraamokohtaiset erot ja mahdolliset vuokrausajat. Näin saat myös todennäköisimmin valittua itsellesi mieluisan menopelin.


0

Kuala Lumpur Subang lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Kuala Lumpur Subang lentokenttä

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Agtran

1 sijainti

Destisya Resources

1 sijainti

Galaxy Asia Car Rental

1 sijainti

Green Matrix

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

Merge Car Rental

1 sijainti

Paradise

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Kuala Lumpurin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kuala Lumpurin

Autonvuokraukset kentällä Kuala Lumpur Subang lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuala Lumpur Subang lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Honda Fit on halvin vuokra-auto kentällä Subang lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Sixt tarjoaa Honda Fit autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 37 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Sixt Honda Fit mallille on 35 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Subang lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Malesian

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Malesian eri alueilta, kuten Kuala Lumpur, Kota Kinabalu ja Langkawi

Aloita matkan suunnittelu - Kuala Lumpur Subang lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kuala Lumpur Subang lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kuala Lumpur Subang lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.