keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Rooma, Italia
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

15 € - 84 €

Kaikki autotyypit

16 € - 84 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Rooma, Lazio on syyskuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 43 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Rooma on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

43 €/pvä

12 marras - 5 joulu
Chevrolet Sonic Sedan

Rooma keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla keddy by Europcar on 2 toimipaikkaa kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä:
Rome Fiumicino Airport - Leonardo Da Vinci Apt
Roma Fiumicino Aeroporto.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Rooma kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta keddy by Europcar Rooma vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen keddy by Europcar autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 29 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 29 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rooma?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 19 toimipistettä kaupungissa Rooma. Heidän Roma Fiumicino Aeroporto toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 59 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata keddy by Europcar auton kaupungissa Rooma, päättivät vuokrata omansa vuokraamon keddy by Europcar Roma Fiumicino Aeroporto toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rooma hinnat?

autoa Rooma hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rooma?

lokakuuta 2023 alkaen 374 toimijaa on valittavissa autoa Rooma osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rooma?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rooma. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rooma?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rooma. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


keddy by Europcar autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Rooma

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta keddy by Europcar? Vertaile muiden suosittujen Rooma autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.