Autonvuokraukset kentällä Johor Bahru lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Johor Bahru lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Johor Bahru, Malesia - Johor Bahru (JHB)
5. huhtikuu — 8. huhtikuu
Sama palautus
Johor Bahru, Malesia - Johor Bahru (JHB)
ke 5/4
Keskipäivä
la 8/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Johor Bahru lentokenttä autonvuokraustiedot

Mikäli haluat vuokrata auton Johor Bahrua palvelevalta Senain lentoasemalta, tulee sinulla olla luonnollisesti koko vuokrauksen ajan voimassaoleva kansainvälinen ajokortti ja lähes poikkeuksetta vähintään 21 vuotta ikää. Jotkin autoja vuokraavat yritykset pitävät miniminä myös 23 vuoden ikää. Tämän lisäksi monet autovuokraamot veloittavat nuorilta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksuja. Vuokrauksen ehdot vaihtelevat vuokraamoittain, joten niihin kannattaa ilman muuta tutustua hyvissä ajoin ennen paikalle saapumista. Myös eri autoluokat ovat monesti rajattu kaikista nuorimpien kuskien ulottumattomiin. Autonvuokraus on mahdollista maksaa lähes poikkeuksetta vain luottokortilla. Näin autovuokraamot pitävät oikeuden itsellään veloittaa kortilta esimerkiksi myöhemmin sovittavat lisäpalvelut tai kolhuista aiheutuneet kulut. Normaalin luottokortin korvikkeena jotkin vuokraamot hyväksyvät myös etukäteen maksettuja luottokortteja. Autonvuokraustarjoukset, vuokrauksen ehdot ja vaatimukset on hyvä käydä huolella läpi jo ennen matkaa. On myös järkevää muistaa, ettei kaikkia vuokraamojen lisäpalveluita ole pakko ottaa vastaan ja että esimerkiksi oma jo voimassaoleva vakuutus saattaa kattaa samoja asioita kuin autovuokraamon myymä lisävakuutus. Kannattaa tosin huomioida, että jotkin palveluntarjoajat vaativat voimassaolevasta vakuutuksesta todistuksen, mikäli kieltäydyt autovuokraamon tarjoamasta vakuutuksesta.

Johor Bahrun lentoasemalla sijaitsevat autovuokraamojen palvelupisteet ovat kätevästi terminaalirakennuksen sisällä, joten käytössäsi on samalla lentokentän muutkin palvelut, kuten langaton verkko ja ravintolapalvelut. Lisäksi lentoasemalle tyypilliset esteettömät kulkuyhteydet soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille. Valtaosa autovuokraamojen palvelupisteistä on auki aamusta iltaan, mutta joukosta löytyy myös ympäri vuorokauden auki olevia palveluntarjoajia. Osa lentoaseman vuokraamoista tarjoaa myös mahdollisuuden autonvuokraukseen kuljettajan kanssa, joka toimii samalla myös oppaana. Tämä on erityisen järkevä ratkaisu matkaajille, jotka haluavat kulkea omassa tahdissa, mutta eivät välitä ajamisesta. Kuljettajallinen autonvuokraus soveltuu luonnollisesti myös niille, jotka eivät voi vuokrata autoa esimerkiksi ajokortin puuttumisen tai nuoren iän vuoksi.


0

Johor Bahru lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Johor Bahru lentokenttä

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

keddy by Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Agtran

1 sijainti

Galaxy Asia Car Rental

1 sijainti

Green Matrix

1 sijainti

Hawk

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Johor Bahru suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Johor Bahru

Autonvuokraukset kentällä Johor Bahru lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Johor Bahru lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Avis Proton Saga malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Sultan Ismail Intl lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 32 €/pvä vuokraamosta Avis. Vuokraamon Avis Proton Saga autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 24 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Sultan Ismail Intl lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Malesian

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Malesian eri alueilta, kuten Kuala Lumpur, Kota Kinabalu ja Langkawi

Aloita matkan suunnittelu - Johor Bahru lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Johor Bahru lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Johor Bahru lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.