Autonvuokraukset kentällä Batam Hang Nadim lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Batam Hang Nadim lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Batam, Indonesia - Hang Nadim (BTH)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Batam, Indonesia - Hang Nadim (BTH)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Batam Hang Nadim lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus onnistuu, kun sinulla on voimassa oleva ajokortti ja luottokortti. Asiakkaiden, jotka esittävät ajokortin muilla kuin latinalaisilla aakkosilla, on esitettävä myös kansainvälinen ajokortti, joka toimii käännöksenä voimassa olevan ajokortin lisäksi. Muista tarkistaa etukäteen, tarvitsetko muita asiakirjoja vuokraamisen yhteydessä. Jos haluat vuokrata auton Indonesiassa, alaikäraja on siihen yleensä 23 vuotta kaikilla automalleilla. Yläikäraja auton vuokraamiseen on 70 vuotta kaikissa automalleissa. Batam Hang Nadimin lentokentän autovuokraamoissa voit maksaa monilla tunnetuilla luottokorteilla. Debit-maksukortilla maksaminen ei onnistu. Varaudu hoitamaan maksu luottokortilla, koska käteinen ja sekki eivät välttämättä kelpaa maksuvälineiksi. Ajokortin ja luottokortin lisäksi auton varaamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa lentoyhtiö, jolla saavut Batam Hang Nadimin lentokentälle. Ennen kuin vuokraat auton, muista ottaa selvää minkälaisia vakuutuksia sinulla on jo valmiiksi ja tarvitsetko jotakin lisävakuutuksia. Julkinen vastuuvakuutus on maan vakuutuslakien mukainen. Asiakas voi tiedustella vuokraamisen yhteydessä lisätietoja eduista, ehdoista ja hyväksynnästä. Jotkin luottokortit tarjoavat tietyin rajoituksin vakuutusturvan auton vuokraamiseen. Muista kuitenkin ottaa yhteyttä kortin myöntäjään ennen vuokraamista. Kaikista poikkeuksista on keskusteltava suoraan vuokraamon kanssa saapumisen yhteydessä.

Lentokentän autovuokraus palvelee tarvittaessa puhelimitse asiakkaita. Lentoyhtiöiden asiakkaille on tarjolla myös paikan päällä palvelevaa henkilökuntaa. Työntekijöitä ei ole kuitenkaan paikalla ympäri vuorokauden, vaan ainoastaan vuokraamon aukioloaikoina. Aukioloajat voi tarkistaa etukäteen verkkosivuilta. Näin varmistetaan, että saat vastauksen kaikkiin kysymyksiin auton vuokraamiseen liittyen. Lentokentällä on ilmainen kaikkien käytössä oleva Wi-Fi-yhteys. Autovuokraamoiden verkkosivujen kautta saa paljon tietoa, josta voi olla hyötyä, ennen kuin noudat vuokra-auton. Tarkista momondon sivujen kautta myös kaikki autonvuokraustarjoukset.


0

Batam Hang Nadim lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Batam Hang Nadim lentokenttä

Avis

5 sijaintia

TRAC Astra

3 sijaintia

Budget

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Batam suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Batam

Aloita matkan suunnittelu - Batam Hang Nadim lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Batam Hang Nadim lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Batam Hang Nadim lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.