Virtuo autonvuokraukset kaupungista Lontoo

Etsi ja vertaa hyviä Virtuo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lontoo

Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lontoo Virtuo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Virtuo vuokra-autojen sijainneista Lontoo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
18 sijaintia

Tietoja Virtuo autonvuokrauksesta kaupungissa Lontoo

Virtuo haluaa varmistaa, että Lontoo alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Virtuo on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Lontoo vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Virtuo autonvuokrauskeskuksen osoite on Ibis Heathrow, Middlesex, 112 Bath Rd, Hayes, London.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Virtuo jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Lontoo syyskuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 154 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 154 € per päivä. Otathan huomioon, että Virtuo tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Lontoo löytyy 18 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Virtuo omistaa. Osoitteessa Olympic Park, International Way, London, Lontoo sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 22 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Virtuo auton kaupungissa Lontoo noutivat kulkuneuvon osoitteessa Olympic Park, International Way, London sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Lontoo

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Virtuo? Vertaile muiden suosittujen Lontoo autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia