Virtuo autonvuokraukset kaupungista Lontoo

Etsi ja vertaa hyviä Virtuo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lontoo

Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
6. joulukuu — 13. joulukuu
Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lontoo Virtuo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Virtuo vuokra-autojen sijainneista Lontoo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Virtuo

19 sijaintia

Tietoja Virtuo autonvuokrauksesta kaupungissa Lontoo

Onko vuokraamolla Virtuo toimipistettä kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Kentältä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä löytyy 3 toimipaikkaa . äiden 3 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Sipson Road, Heathrow Airport, West Drayton, Sipson Road, Heathrow Airport, West Drayton ja Sipson Road, Heathrow Airport, West Drayton.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Virtuo, kun vierailet kaupungissa Lontoo kuukauden joulukuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Virtuo jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Lontoo joulukuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden joulukuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 145 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 145 € per päivä. Otathan huomioon, että Virtuo tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Virtuo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lontoo?

Kaupungista Lontoo löytyy 21 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Virtuo omistaa. Osoitteessa West India Quay Car Park, Hertsmere Rd, Canary Wharf, Lontoo sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 18 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Virtuo auton kaupungissa Lontoo noutivat kulkuneuvon osoitteessa West India Quay Car Park, Hertsmere Rd, Canary Wharf sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lontoo hinnat?

autoa Lontoo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lontoo?

marraskuuta 2023 alkaen 335 toimijaa on valittavissa autoa Lontoo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lontoo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Lontoo. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lontoo?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Lontoo, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lontoo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.