Thrifty autonvuokraukset kaupungista Mexico

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mexico

Mexico, DF, Meksiko
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Mexico, DF, Meksiko
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mexico Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Mexico, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,2

Comfort

3,6

Kokonaisarvosana

3,2

Nouto/palautus

3,0

Value

3,0

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Mexico

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Mexico Benito Juárez lentokenttä?

Kentältä Mexico Benito Juárez lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Thrifty autonvuokrauskeskuksen osoite on Av Capitan Carlos Leon.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Mexico?

Vuokraamon Thrifty vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Mexico. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Mexico alueen Thrifty puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Mexico kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Thrifty Mexico vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Thrifty autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 57 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 57 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Mexico?

Vuokraamolla Thrifty on 16 toimipistettä kaupungissa Mexico. Käyttäjiemme mukaan suosituin Thrifty toimipiste kaupungissa Mexico sijaitsee osoitteessa Av Capitan Carlos Leon. 91 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Thrifty auton kaupungissa Mexico teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mexico hinnat?

autoa Mexico hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mexico?

syyskuuta 2023 alkaen 136 toimijaa on valittavissa autoa Mexico osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mexico?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Mexico. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mexico?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Mexico. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Mexico

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Thrifty? Vertaile muiden suosittujen Mexico autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mexico

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.