Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Nantes

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nantes

Nantes, Loire-Atlantique, Ranska
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Nantes, Loire-Atlantique, Ranska
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nantes Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Nantes, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Nantes

Sunnycars haluaa varmistaa, että Nantes alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Nantes vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikka kentällä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Atlantique Airport Bouguenais.

Rue Cornulier on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Nantes löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 48 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Rue Cornulier sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Pays de la Loire

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Pays de la Loire