Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Nantes

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nantes

Nantes, Loire-Atlantique, Ranska
14. joulukuu — 21. joulukuu
Nantes, Loire-Atlantique, Ranska
to 14/12
Keskipäivä
to 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nantes Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Nantes, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

6 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Nantes

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikka kentällä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Atlantique Airport Bouguenais.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Nantes?

325 Rue Marcel Paul on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Nantes löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 41 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 325 Rue Marcel Paul sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nantes hinnat?

autoa Nantes hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nantes?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Nantes osiossa on 56 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nantes?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Nantes. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nantes?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Nantes, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nantes

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.