Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Marseille

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
4. Dezember — 11. Dezember
Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
Mo 4/12
Keskipäivä
Mo 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Marseille Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Marseille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Marseille

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Aéroport de Marseille-Provence.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Marseille?

Kaupungista Marseille löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sunnycars omistaa. Osoitteessa 18-20 Boulevard Charles Nedelec, Marseille sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sunnycars auton kaupungissa Marseille noutivat kulkuneuvon osoitteessa 18-20 Boulevard Charles Nedelec sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Marseille hinnat?

autoa Marseille hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Marseille?

marraskuuta 2023 alkaen 88 toimijaa on valittavissa autoa Marseille osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Marseille?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Marseille. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Marseille?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Marseille, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Marseille

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.