Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Eilat

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Eilat

Eilat, Israel
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Eilat, Israel
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Eilat Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Eilat, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Eilat

Sunnycars haluaa varmistaa, että Eilat alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Eilat vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Eilat Ramon Intl lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kaupungista Eilat löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sunnycars omistaa. Osoitteessa Ha´t Marim Boulevard 8, Eilat sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 83 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sunnycars auton kaupungissa Eilat noutivat kulkuneuvon osoitteessa Ha´t Marim Boulevard 8 sijaitsevasta toimipisteestä.