Hotellit Eilat, Israelin

Etsi hotellitarjoukset  110 Eilat, Israelin

Eilat, Israel
14. toukokuu — 15. toukokuu2
Eilat, Israel
la 14/5
su 15/5

Suositut Eilat hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Eilat

Tekemistä naapurustossa Eilat


Milloin varata hotelli kohteesta Eilat

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Eilat
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
52 %odotettu hintojen lasku
34 %odotettu hinnannousu

Hinta

130 € - 408 €

Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
308 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
199 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Eilat on: 1-2 tähteä, −1 päivää ennen. 3 tähteä, 62 päivää ennen. 4-5 tähteä, −1 päivää ennen.

1-2 tähteä

54 € - 61 €

3 tähteä

67 € - 84 €

4-5 tähteä

193 € - 226 €


Eilat matkavinkit

Lähes kaikki hotellit Eilatissa ovat keskittyneet pienelle alueelle kaupungin eteläkärkeen. Valinnanvaraa tällä pienellä alueella on kuitenkin runsaasti. Hotellien hintataso on vaihteleva. Jos haluat nauttia rennosta rantalomasta täyden palvelun lomakeskuksessa, Eilat tarjoaa sinulle monia hyviä vaihtoehtoja. Kaupungin parhaat hotellit sijaitsevat meren äärellä, pitkän Hananya Beachin tuntumassa. Laatuhotelleissa on lähes aina kattava uima-allasalue. Halvat budjettiluokan majapaikat sijaitsevat puolestaan pääasiassa lähellä Eilatin lentokenttää. Alueen hotelleissa ja majataloissa palvelut voivat olla niukat. Kysy siis erikseen, kuuluuko esimerkiksi aamiainen hotelliyön hintaan. Jos et halua majoittua kaupungin halvimpiin hotelleihin, voit löytää keskihintaisia 3–4 tähden hotelleja kohtuuhintaan myös rannan tuntumasta. Vertaile hotelleja momondon hotellihaun avulla. Hakupalvelun kartalta näet, missä päin kaupunkia budjettiisi sopivat majapaikat tarkalleen ottaen sijaitsevat.

Eilat tarjoaa matkailijoille laajan skaalan budjettiluokan majoitusvaihtoehtoja. Halvimmat hotellit eivät välttämättä sijaitse kaupungin meren äärellä, mutta lähes kaikista hotelleista on rantaan kävelymatka. Budjettiluokan hotellien, majatalojen ja hostellien taso on kaupungissa kirjava, eli valitse majoituspaikkasi tarkkaan. Jos haluat meren äärelle, seuraa hotellitarjouksia. Vaikka hotellisi ei rantaviivalla sijaitsisikaan, Eilatin rannoilla pääset rentoutumaan ilmaiseksi. Snorklaa kirkkaissa rantavesissä ja tee patikkaretki Harei Eilat -vuorille. Jos haluat tehdä ostoksia edullisesti, etsi varsinkin paikallisia käsitöitä ja muita alueen tuotteita. Ostoskeskusten tarjonta on hinnoiltaan usein Suomen tasolla.

Eilatin tasaisilla rantakaduilla on helppo liikkua kävellen. Useimmista hotelleista on rantaan ja palvelujen ääreen lyhyt kävelymatka. Kaupungissa liikennöivät myös paikallisbussit. Matkailijoille hyödyllisiä ovat bussilinjat 15 ja 16, joka kulkevat bussiaseman ja hotellialueen väliä. Linja 15 vie hotellialueen suuntaan ja linja 16 bussiaseman suuntaan. Bussilippu maksaa noin 4,20 sekeliä (noin 1 euron). Helppo vaihtoehto on ostaa Rav Kav -matkakortti, johon matkaliput voi ladata. Huomioi, ettei julkinen liikenne kulje sapattina. Jos haluat matkustella Eilatin ympäristössä, voit vuokrata auton tai hypätä kaukoliikenteen busseihin HaTmarim-kadun pääbussiasemalta.

Hotellit Eilatissa pyytävät yleensä luottokortin tiedot varausvaiheessa, mutta poikkeuksiakin on. Pienimpiin hotelleihin ja majataloihin varauksen voi toisinaan tehdä ilman luottokorttia.

Lapsiperheiden aika Eilatissa vierähtää usein rantahiekalla tai uima-altaan äärellä. Kaupungilla on perheille kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungin lintupuisto, International Birding and Research Center Eilat, viihdyttää eläinten ystäviä. Coral World Underwater Observatory -observatoriossa koko perhe pääsee ihailemaan merenalaista maailmaa. Perheitä kutsuu myös Dolphin Reefin alue, jossa delfiinejä on mahdollista nähdä luonnollisessa elinympäristössään.

Eilatin ravintoloissa on tapana jättää tippiä. Sopiva juomaraha on noin 10 prosenttia laskun kokonaissummasta.

Eilat on turvallinen matkakohde, jossa voi liikkua rauhallisin mielin. Jos aiot vierailla muissa Israelin kaupungeissa, varmista alueiden turvallisuustilanne etukäteen.

Suurin osa Israelin pistokkeista vastaa suomalaisia, mutta Eilatissa voi törmätä myös erilaiseen pistoketyyppiin. Adapteri kannattaa pakata varalta mukaan, tai tarvittaessa ostaa paikan päältä.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Eilat per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Eilat hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Eilat

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Eilat
Etsi hostelleja - Eilat

Hotellit kaupungissa Eilat, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Eilat hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Eilat

Lähes kaikki hotellit Eilatissa, Israelin kauniissa rantakaupungissa, sijoittuvat melko pienelle alueelle lähelle rantaa. Punaisenmeren rannalla lepäävään kaupunkiin saavutaan nauttimaan ennen kaikkea auringosta ja merestä, joten useimmat majapaikoista sijaitsevatkin Akabanlahden aaltojen äärellä. Hotellien täyttämä alue on kaupungin eteläisimmässä kärjessä.

Laadukasta majoitusta etsivien vaihtoehdot löytyvät Hotels Zonen nimellä tunnetusta rantakaupunginosasta. Merelliset maisemat ympäröivät aluetta monesta suunnasta, sillä ylellinen Hotels Zone sijaitsee kaupungin sisällä sijaitsevien laguunien keskellä. Alueen majoituskohteet ovat 3–5 tähden hotelleja ja hintataso on alueella vaihteleva. Hulppeimpien viiden tähden hotellien hintataso on alkaen noin 1710 Israelin sekeliä (noin 400 euroa). Toisaalta esimerkiksi viiden tähden Dan Eilat Hotel -hotellista yön voi varata parhaimmillaan noin 730 sekelin (noin 170 euron) hintaan. Alueen laatuhotelleissa voit nauttia kaikista herkuista: aamiaisesta, uima-allasalueesta ja usein omasta pore- tai kylpyammeesta. Hotels Zone on täydellinen paikka helppoon lomailuun niille pariskunnille ja lapsiperheille, joiden matkabudjetti ei ole tiukka. Suosittu Hananya Beach -uimaranta sijaitsee kävelymatkan päässä.

Budjettiluokan hotellit löytyvät Eilatin lentokentän läheltä. Toisin kuin monissa muissa matkakohteissa, Eilatissa lentoasemakin sijaitsee lähellä rantaa. Automatka alueen hotelleilta esimerkiksi Hananya Beachille kestää vain viisi minuuttia ja kävelymatka noin 20 minuuttia. Alueen budjettiluokan hotelleista voit saada majoituksen alkaen noin 215 sekelillä (noin 50 eurolla).

Muita hyviä hotellivaihtoehtoja laidasta laitaan on tarjolla myös Amdarin rauhallisessa kaupunginosassa. Alueelta on hyvät mahdollisuudet tehdä ostoksia esimerkiksi Mall Hayam Eilat ja Pninat Eilat -ostoskeskuksissa. Kaikki alueen majoituspaikat sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä Hananya Beachiltä ja Gan Binyamin -puistosta. Rannan läheisyydessä sijaitsevissa lomakeskuksissa hintataso on korkea, mutta pieniä hotelleja voi saada edullisesti sisämaasta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Eilat

Eilatin rannat ja hotellit tarjoavat täydelliset puitteet rentoutumiseen. Israelilaiskaupungissa ei ole kuitenkaan pakko jäädä ainoastaan rantahiekalle lepäämään. Kaupunkialuetta ympäröivässä luonnossa voit nauttia niin patikoinnista, meriretkistä kuin aavikkosafareistakin. Kirkasvetinen Akabanlahti antaa mahdollisuudet esimerkiksi sukeltamiseen ja snorklaukseen. Ehdoton vierailukohde eläinten ystäville on Dolphin Reefin ranta-alue, jossa pääset halutessasi uimaan pullonokkadelfiinien seurassa. Riutta-alueen trooppinen luonto tekee vierailijoihinsa vaikutuksen. Merenalaisessa Coral World Underwater Observatory -observatoriossa pääset näkemään, mitä meren pinnan alla tapahtuu. Eilatin kaupunkialueella viihtyvien kannattaa tutkia myös muita alueita kuin hotellien täyttämää rantaviivaa. Ostosmahdollisuuksia on Eilatissa runsaasti. Paikallisten asutusta voi nähdä kaupungin yläosissa.

Kaupungin kanssa samalla nimellä tunnettu Eilatin vuoristoalue, Harei Eilat, tarjoaa mielenkiintoisia patikkapolkuja vaellusharrastajille. Alueella on komeita punaisesta kivestään tunnettuja kanjonialueita. Vaelluksen voi aloittaa Eilat Mountains Nature Reserve -retkeilykeskuksesta. Keskus järjestää tarvittaessa kuljetuksen alueen parhaiden vaelluspaikkojen alkuun. Vaikutuksen luonnon ystäviin tekee myös vierailu Eilatia ympäröivässä Aravan autiomaassa. Autiomaan uumeniin järjestetään erilaisia safareita ja retkiä, ja alueelle kannattaakin aina lähteä paikallisen oppaan kanssa. Timna Park -kansallispuisto sijaitsee autiomaamaisemien keskellä. Alueella sijaitsi aikanaan maailman ensimmäinen kuparikaivos.

Mikäli historia kiinnostaa, Eilatin lähettyvillä sijaitseva Petran rauniokaupunki on pakollinen vierailukohde. Rauniokaupungin historia juontaa aikoihin ennen ajanlaskun alkua, ja arkeologinen kaupunki onkin listattu Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. Petra sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Eilatista, joten alue on täydellinen päiväretkikohde.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Eilat

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Eilat

5 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Eilat.

Huoneet maksavat keskimäärin 162 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Eilat. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Hotellihuone kohteessa Eilat on edullisimmillaan tammikuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 53 % sesongista.

perjantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Eilat ja keskiviikko on kallein.

Hostellit ja enintään 2-tähden hotellit kohteessa Eilat veloittavat noin 90 € vuoteesta per henkilö. Tämä on noin 72 € vähemmän kuin tyypillinen hotellihuoneen hinta kohteessa Eilat.

Lämpötilat kaupungissa Eilat ovat tyypillisesti 28 °C kuukauden toukokuu aikana ja sateen mahdollisuus on vähäinen, mistä syystä toukokuu on täydellinen ajankohta viettää aikaa ulkona suosittujen alueellisten nähtävyyksien lähellä.

Kaupungista Eilat löytyy tällä hetkellä 41 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Isrotel Riviera Club, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Eilat. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Eilat.

Kaupungista Eilat löytyy 23 hostellia jos haluat säästää rahaa majoituksesta matkasi aikana. Aquamarine Hotel sattuu olemaan tällä hetkellä kohteen Eilat suosituin hostelli. Etsi hostellitarjouksia kohteesta Eilat.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Eilat

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Eilat
Astral Village Hotel

Astral Village Hotel

Kamen Street, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

7,9
141 €
Caesar Premier Eilat

Caesar Premier Eilat

Tarshish 11, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,1
174 €
Custo Club

Custo Club

Mish'ol Shoshan 2, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

7,9
78 €
Reef Eilat Hotel By Herbert Samuel

Reef Eilat Hotel By Herbert Samuel

PO Box 651 Almog Beach, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,8
220 €
Central Park Hotel

Central Park Hotel

Benjamin Park 10, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

6,1
118 €
Sunset Inn

Sunset Inn

Retamin 130, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

7,9
75 €
Red Sea Hotel

Red Sea Hotel

Hatmarim St 1, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

5,9
95 €
U Club Coral Beach Eilat

U Club Coral Beach Eilat

Almog Beach,282, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

9,2
325 €
Leonardo Royal Resort Eilat

Leonardo Royal Resort Eilat

Kamen Street (North Shore), Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,4
171 €
Nova Like Hotel, Eilat - an Atlas Hotel

Nova Like Hotel, Eilat - an Atlas Hotel

6 Hativat Hanegev Street, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

7,3
149 €
Blue Hotel

Blue Hotel

123 Ofarim Street, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

6,9
68 €
Leonardo Privilege Hotel Eilat

Leonardo Privilege Hotel Eilat

5 Kamen Street, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,0
247 €
Rich Luxury Suites

Rich Luxury Suites

Eilat, HaDarom (Southern), Israel

6,3
62 €
Arava Hostel

Arava Hostel

106/1 Haalmogim St., Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,3
26 €

Rich Royal Suites Eilat

Tarshihs str. 1, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

6,3
136 €
Herods Boutique Hotel Eilat

Herods Boutique Hotel Eilat

Hayam Street 7, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,3
220 €

Adi Hotel

Topaz st. 6, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

7,5
95 €
Herods Vitalis Spa Hotel Eilat a Premium collection by Fattal Hotels

Herods Vitalis Spa Hotel Eilat a Premium collection by Fattal Hotels

Derech Hayam 8, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,6
375 €
Little Prince Hostel

Little Prince Hostel

Derech Yotam 1, Eilat, HaDarom (Southern), Israel

8,2
56 €

Hotellit muissa kaupungeissa alueella Israelin

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Israelin

Aloita matkan suunnittelu - Eilat


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Eilat on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Eilat hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Eilat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.