Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Akureyri

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Akureyri

Akureyri, Islanti
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Akureyri, Islanti
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Akureyri Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Akureyri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Akureyri

Sunnycars haluaa varmistaa, että Akureyri alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Akureyri vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Akureyri lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Sunnycars toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Akureyri. Suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Akureyri sijaitsee osoitteessa Tryggvabraut 12. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka hakivat Sunnycars vuokra-autoja kaupungissa Akureyri vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Tryggvabraut 12 sijaitsevasta toimipisteestä.