Sixt autonvuokraukset kaupungista Frankfurt

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Frankfurt

Frankfurt, Saksa
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

40 € - 133 €

Kaikki autotyypit

25 € - 140 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on maaliskuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Frankfurt on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on helmikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Frankfurt on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on maaliskuu hintojen ollessa 60 € per päivä keskimäärin. 60 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 96 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Frankfurt on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on helmikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Frankfurt on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on marraskuu hintojen ollessa 83 € per päivä keskimäärin. 83 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 124 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Frankfurt on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on syyskuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 99 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Frankfurt on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

48 €/pvä

24 loka - 30 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

49 €/pvä

24 loka - 30 loka
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

52 €/pvä

24 loka - 30 loka
Toyota Corolla

Frankfurt Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Frankfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,5

Value

6,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Frankfurt

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Frankfurt lokakuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Sixt vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Frankfurt keskimäärin 72 € per päivä kuukauden lokakuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 53 € per päivä vuokraamolta Sixt tänä vuodenaikana kaupungissa Frankfurt. 501 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Sixt autonvuokrauksen hinta kuukaudenlokakuu aikana kaupungissa Frankfurt.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Frankfurt lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Frankfurt lentokenttä sijaitsevat Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz..

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Frankfurt kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Avoauto vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Frankfurt lokakuu aikana. Kun vuokraat Avoauto autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 124 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 122 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Avoauto ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Frankfurt?

Kaupungista Frankfurt löytyy Sixt vuokraamolta 9 toimipistettä. Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Frankfurt tekivät sen osoitteessa Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Frankfurt hinnat?

autoa Frankfurt hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Frankfurt?

142 toimijaa on valittavissa autoa Frankfurt syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt?

Eri maissa, myös kohteessa Frankfurt, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Frankfurt?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten SIXT - ja SIXT -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Frankfurt

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.