Sixt autonvuokraukset kaupungista Frankfurt

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Frankfurt

Frankfurt, Saksa
7. lokakuu — 14. lokakuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
pe 7/10
Keskipäivä
pe 14/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

39 € - 151 €

Kaikki autotyypit

48 € - 255 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on lokakuu hintojen ollessa 39 € per päivä keskimäärin. 39 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Frankfurt on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on lokakuu hintojen ollessa 54 € per päivä keskimäärin. 54 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 85 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Frankfurt on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on maaliskuu hintojen ollessa 66 € per päivä keskimäärin. 66 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 157 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Frankfurt on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on lokakuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 62 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Frankfurt on lokakuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on marraskuu hintojen ollessa 90 € per päivä keskimäärin. 90 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 132 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Frankfurt on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Frankfurt, Hessen on syyskuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 149 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Frankfurt on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

52 €/pvä

27 loka - 30 loka
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

52 €/pvä

27 loka - 30 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

55 €/pvä

27 loka - 30 loka
Toyota Corolla

Frankfurt Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Frankfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

5,4

Value

5,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Frankfurt

Sixt haluaa varmistaa, että Frankfurt alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Frankfurt vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Sixt vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Frankfurt keskimäärin 77 € per päivä kuukauden lokakuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 34 € per päivä vuokraamolta Sixt tänä vuodenaikana kaupungissa Frankfurt. 539 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Sixt autonvuokrauksen hinta kuukaudenlokakuu aikana kaupungissa Frankfurt.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Frankfurt lentokenttä sijaitsevat Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz..

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Frankfurt lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 50 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 34 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskimääräisellä 50 €/päivä hinnallaan Edullinen on on halvin Sixt vuokra-autotyyppi kaupungissa Frankfurt (40 % halvempi kuin kallein Sixt vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 16 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Sixt auton vieraillessaan kaupungissa Frankfurt valitsivat Edullinen säästääkseen rahaa. Muista, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Frankfurt löytyy Sixt vuokraamolta 10 toimipistettä. Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Frankfurt tekivät sen osoitteessa Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. sijaitsevassa toimipisteessä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten München ja Düsseldorf

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Frankfurt

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Frankfurt autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia