SR RENT A CAR autonvuokraukset kaupungista Colombo

Etsi ja vertaa hyviä SR RENT A CAR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Colombo

Colombo, Sri Lanka
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Colombo, Sri Lanka
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Colombo SR RENT A CAR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SR RENT A CAR vuokra-autojen sijainneista Colombo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SR RENT A CAR

22 sijaintia

Tietoja SR RENT A CAR autonvuokrauksesta kaupungissa Colombo

Ei, vuokraamolla SR RENT A CAR ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta SR RENT A CAR jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Colombo huhtikuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden huhtikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 51 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 51 € per päivä. Otathan huomioon, että SR RENT A CAR tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.