Rent@Car autonvuokraukset kaupungista Marseille

Etsi ja vertaa hyviä Rent@Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Marseille Rent@Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Rent@Car vuokra-autojen sijainneista Marseille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia

Tietoja Rent@Car autonvuokrauksesta kaupungissa Marseille

Rent@Car haluaa varmistaa, että Marseille alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Rent@Car on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Marseille vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Rent@Car on 1 toimipaikka kentällä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Marseille Airport Provence MRS.

Gare de Marseille-Saint-Charles on suosituin Rent@Car autonvuokrauksen toimipiste kaikista 12 toimipisteistä, joita kaupungista Marseille löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 26 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Rent@Car vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Gare de Marseille-Saint-Charles sijaitsevassa toimipisteessä.