Rent@Car autonvuokraukset kaupungista Marseille

Etsi ja vertaa hyviä Rent@Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
13. 12月 — 20. 12月
Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
水 13/12
Keskipäivä
水 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Marseille Rent@Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Rent@Car vuokra-autojen sijainneista Marseille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Rent@Car

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Rent@Car autonvuokrauksesta kaupungissa Marseille

Onko vuokraamolla Rent@Car toimipistettä kentällä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Rent@Car on 1 toimipaikka kentällä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Marseille Airport Provence MRS.

Kuinka monta Rent@Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Marseille?

Marseille Airport Provence MRS on suosituin Rent@Car autonvuokrauksen toimipiste kaikista 12 toimipisteistä, joita kaupungista Marseille löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 30 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Rent@Car vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Marseille Airport Provence MRS sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Marseille hinnat?

autoa Marseille hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Marseille?

joulukuuta 2023 alkaen 90 toimijaa on valittavissa autoa Marseille osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Marseille?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Marseille. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Marseille?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Marseille, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Marseille

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.