Point Rouge autonvuokraukset kaupungista Noumea

Etsi ja vertaa hyviä Point Rouge vuokra-autotarjouksia kaupungissa Noumea

Noumea, Uusi-Kaledonia
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Noumea, Uusi-Kaledonia
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Noumea Point Rouge toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Point Rouge vuokra-autojen sijainneista Noumea, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Point Rouge autonvuokrauksesta kaupungissa Noumea

Point Rouge haluaa varmistaa, että Noumea alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Point Rouge on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Noumea vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Point Rouge on 1 toimipaikka kentällä Noumea Magenta lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Noumea Magenta Airport.

La Tontouta Airport, Noumea on suosituin Point Rouge autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Noumea löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 55 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Point Rouge vuokra-auton tekivät sen osoitteessa La Tontouta Airport, Noumea sijaitsevassa toimipisteessä.