Localiza autonvuokraukset kaupungista Sao Paulo

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilia
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Sao Paulo, SP, Brasilia
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sao Paulo Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Sao Paulo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
45 sijaintia

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Sao Paulo

Localiza haluaa varmistaa, että Sao Paulo alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Localiza on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Sao Paulo vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Localiza on 1 toimipaikkakentällä Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä. Vuokraamo Localiza löytyy osoitteesta Rod Helio Smidt , Jd Cumbica.

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta Localiza jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sao Paulo syyskuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 28 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 28 € per päivä. Otathan huomioon, että Localiza tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Sao Paulo löytyy Localiza vuokraamolta 45 toimipistettä. Rua Otávio Tarquínio De Souza, 377, Campo Belo on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 31 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Localiza vuokra-auton kaupungista Sao Paulo tekivät sen osoitteessa Rua Otávio Tarquínio De Souza, 377, Campo Belo sijaitsevassa toimipisteessä.