Localiza autonvuokraukset kaupungista Sao Paulo

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilia
15. December — 22. December
Sao Paulo, SP, Brasilia
Fri 15/12
Keskipäivä
Fri 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sao Paulo Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Sao Paulo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Localiza

64 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Sao Paulo

Onko vuokraamolla Localiza toimipistettä kentällä Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä?

Vuokraamolla Localiza on 1 toimipaikkakentällä Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä. Vuokraamo Localiza löytyy osoitteesta Rod Helio Smidt , Jd Cumbica.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Localiza, kun vierailet kaupungissa Sao Paulo kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Localiza jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sao Paulo tammikuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 14 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 13 € per päivä. Otathan huomioon, että Localiza tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Localiza halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Sao Paulo?

Jos haluat säästää rahaa Localiza autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Edullinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Sao Paulo. Edullinen vuokraus vupkraamolta Localiza maksaa keskimäärin 14 € per päivä, mikä on 2 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 55 % käyttäjistämme varasi Edullinen auton vuokraamolta Localiza säästääkseen rahaa Sao Paulo matkalla.

Kuinka monta Localiza autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sao Paulo?

Kaupungista Sao Paulo löytyy Localiza vuokraamolta 65 toimipistettä. R Otavio Tarquinio De Souza, 379, Campo Belo on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Localiza vuokra-auton kaupungista Sao Paulo tekivät sen osoitteessa R Otavio Tarquinio De Souza, 379, Campo Belo sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sao Paulo hinnat?

autoa Sao Paulo hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sao Paulo?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Sao Paulo osiossa on 380 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sao Paulo?

Eri maissa, myös kohteessa Sao Paulo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sao Paulo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Sao Paulo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sao Paulo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.