Autonvuokraukset Curaçao

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Curaçao? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Willemstad, Curaçao
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Willemstad, Curaçao
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Curaçao autonvuokraustiedot

Curaçao on Karibianmerellä sijaitseva Alankomaille kuuluva autonominen maa. Curaçaon suosituin matkustuskohde ja tunnetuin kaupunki on Willemstad. Monet maahan saapuvat haluavat vuokrata auton lomansa ajaksi. Curaçao tarjoaa paljon nähtävää ja kauniita maisemia, joten auton vuokraaminen onkin suositeltavaa, näin saat matkastasi irti mahdollisimman paljon. Maan liikennesäännöt poikkeavat kuitenkin Suomen säännöistä, joten niihin on hyvä tutustua ennen matkaa. Ajamisen ikäraja on 18 vuotta. Curaçaon liikenne voi tuntua melko kaoottiselta Suomeen verrattuna, eivätkä liikennesäännöt ole aina niin tarkkoja – tai niitä ei aina noudateta. Tärkeintä on pitää tarpeeksi pitkä turvaväli tien päällä. Monet kuskit eivät käytä vilkkua, joten turvavälin pitäminen on tärkeää. Liikenne on oikeanpuoleista, mikä helpottaa suomalaiskuskin ajoa maassa. Liikennevaloja ei myöskään aina seurata, varsinkaan hiljaisilla teillä. Tarkista siis aina, että tie on vapaa. Yhdensuuntaiset tiet on merkitty aina kyltein, mutta autoja voi silti tulla päinvastaisesta suunnasta. Pimeään aikaan kannattaa ajaa hiljaa, koska monet autoilijat eivät käytä valoja. Ajaminen humalatilassa on laitonta ja rangaistava teko. Vaikka liikenne on kaoottista, ylinopeudesta voidaan sakottaa, joten pyri noudattamaan nopeusrajoituksia.

Curaçao on upea kohde autoiluun, ja pääset autolla paikkoihin, jotka sijaitsevat kaukana kaupungeista. Onneksi autonvuokraus Curaçaossa on helppoa ja usein myös nopeaa. Auton ajamisen ikäraja on 18 vuotta, mutta autonvuokraamiseen vaaditan usein 21 vuoden ikää. Jotkin vuokraamot voivat vaatia jopa 25 vuoden ikää tai vaihtoehtoisesti nuoren kuljettajan lisämaksua kaikilta alle 25-vuotiailta. Kun haluat vuokrata auton Curaçaossa, tarvitset passin ja voimassa olevan ajokortin. Ajokortista on oltava kopio englanniksi. Mikäli sinulla ei ole ajokorttia englanniksi, tarvitset kansainvälisen ajokortin. Useimmat autovuokraamot vaativat lisäksi IDP-dokumenttia (International Driving Permit), joka on käännös kansallisesta ajokortista. IDP-dokumentin, eli kansainvälisen ajokortin, voi tilata Autoliitolta. Selvitä tarkkaan etukäteen autovuokraamosi dokumenttivaatimukset. Vakuutus on myös pakollinen, kun vuokraat autoa Curaçaossa. Useimmat autovuokraamot sisällyttävät vakuutuksen vuokraushintoihinsa, mutta vakuutuksen voi ostaa myös erikseen vuokraamolta. Tarkista siis vakuutusehdot vuokratessasi autoa. Jos poliisi pysäyttää ajoneuvon, on kuljettajalla oltava aina käsillä auton rekisteritiedot ja vakuutusasiakirjat. Kun sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat, sujuu autonvuokraus helposti ja nopeasti. Halvat vuokra-autot on helppo löytää laajan tarjonnan keskeltä esimerkiksi momondon avulla. Vuokra-autojen hintoja on hyvä vertailla jo ennen matkaa.

Curaçao on naapurimaihinsa verrattuna pieni saari, mikä tekeekin siitä ihannekohteen autoiluun. Pääset paikasta toiseen autolla kätevästi. Vaikka maa on pieni, sen liikenne on vilkasta. Ruuhkat ovat myös yleisiä. Liikenne on vilkasta erityisesti Caracasbaaiwegissa, josta pääsee Jan Thieliin ja Pundaan. Willemstadissa on myös paljon liikennettä, ja ruuhkat tavanomaisia, erityisesti Ringwegillä. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta ajaminen on Curaçaossa melko helppoa. Voit myös ennakoida automatkat ja välttää ruuhka-aikoja. Kun paikalliset suuntaavat aamuisin töihin, ajomatka voi ruuhkien vuoksi jopa tuplaantua. Toinen ruuhka-aika osuu alkuiltaan, jolloin ihmiset ajavat töistä kotiin. Pahin ruuhka-aika on kuitenkin ohi nopeasti – ja liikenne palaa sujuvaksi. Kiireisimpien kaupunkien ulkopuolella ajaminen sujuu aina melko rauhallisesti ja helposti.

Auton vuokraaminen on paras tapa tutustua Curaçaon kauneuteen. Vaikka Curaçao on pinta-alaltaan melko pieni maa, ei päiväretki autolla riitä sen tutkimiseen. Auto kannattaa vuokrata pidemmäksi aikaa. Pääset autolla helposti moniin saaren luontokohteisiin. Saaren länsipuoli on kaunis, ja alue sopii hyvin autoiluun. Teitä reunustavat upeat rannat ja hiekkatiet. Saaren länsipuoli tarjoaa luontoreittejä ja vierailukohteita, jotka ovat hieman piilossa turisteilta. Luontopuisto Christoffelpark on suosittu kohde autoilijoiden keskuudessa. Puiston läpi voi ajaa, mutta tie on mutkitteleva, joten ajoneuvon on hyvä olla nelivetoinen. Tiellä ei ole juurikaan pysähdyspaikkoja, mutta näköalat ovat upeaa vuoristoa ja eksoottista kasvistoa. Reitillä voi nähdä myös eläimiä iguaaneista peuroihin. Suunnittele ajoreittisi ennen auton vuokraamista – näin osaat valita reitillesi sopivan auton. Monet Curacaon teistä ovat mutkittelevia ja vaativat vahvan maastoauton.


Vuokraa auto läheltä kohteen Curaçao suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Curaçao

Autonvuokraus Curaçao

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Curaçao, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Yhteensä 23 toimipisteillä ympäri Curaçao, Sunnycars on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Harkitse vierailevasi kaupungissa Willemstad, joka on maan Curaçao suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 22 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

−9,90‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Curaçao - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli −9,90‰ on maan Curaçao lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Curaçao

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Curaçao

Tutustu alueen Karibia muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Karibia

Aloita matkan suunnittelu - Curaçao


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Curaçao, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Curaçao helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Curaçao, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Curaçao.

Voit erityisesti suodattaa Curaçao vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Curaçao autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.